03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları

Başlatan volksport, 03 Şubat 2008, 17:25:55

« önceki - sonraki »

AhMeTH61

;D  ;D GTI'ye can dayanmaz bea Doğan,Getz nedir.Helede İbo abinin Legend GTI'ye inşallah bi gün binmek nasip olur keretaya

refikmk1

refikmk1

ama mete abi ben şahsen umduğumu tam anlamıyla bulamadım :)sonrada bizde bizim anadolu yakasında bi şeyler yaptık :D :D

mcsahan

iyi yapmışsınız refik. orgnizasyon olarak iyiydi bence. tam olarak ne aramıştın da bulamadın. organizasyonda en ufak bir katkım yok bu arada.
geçen mesajlara baktığımda biraz daha yolda gazlama yada tehlikeli kullanmak gibi şeyler arıyorsanız zaten yanlış yerdesiniz. tüm içtenliğimle söylüyorum bunları. hakaret etmiyorum. yanlış anlama

serkan wolf

Yok Yok gerçektenn iyi Buluşmaydıı gerçii  biraz erken kaçtık biz, amaaa olsnn devamını beklerizz Anadolu Yakasııı Sıra sizdeeeeeeeeeeeee

Ouzoo

Mete abi ben şahsen sürekli dolandım etraflarda,Fakat siz Tolgayla çekimden geldikten sonra birkaç arkadaşıma daha sordum ve "heralde gittiler" diye yanıtlar aldım.Yani ben dahil birçok kişiye bile vosçakalın demeden gittiler.Eyvallah yani ne diyelim insanlar herkes bir değil tabi, paşa gönülleri bilir...
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Bugia35

İST. bulusmasının bu kadar guzel gecmesı İZMİR de bızlerıde sevındırdı.ne kadar yanınızda olmasak dahı sureklı takıp ettık.basarılı ve guzel bır ortam olmus tebrıkler...bır gun bır yerlerde bulusmak umıdıyle....İZMİR VWNET  :sevgi:

mcsahan

valla o kadar kalabalıktık ki, mutlaka birbirimizi atladığımız anlar olmuştur. art niyet aramamak gerek diye düşünüyorum. hepiniz kardeşimsiniz.

refikmk1

Alıntı yapılan: mcsahan - 04 Şubat 2008, 22:06:44
iyi yapmışsınız refik. orgnizasyon olarak iyiydi bence. tam olarak ne aramıştın da bulamadın. organizasyonda en ufak bir katkım yok bu arada.
geçen mesajlara baktığımda biraz daha yolda gazlama yada tehlikeli kullanmak gibi şeyler arıyorsanız zaten yanlış yerdesiniz. tüm içtenliğimle söylüyorum bunları. hakaret etmiyorum. yanlış anlama
ya mete abi ben hız  veya gazlamadan bahsetmedim :)  ama benim aradığım daha çok bi arada olupta daha çok beraber zaman harcaya biliriz diye düşünmüştüm o yüzdende anadolu yakasına geçtik birazda orda beraber bi kaç saat  geçirdik :D :D :D zaten ayda yılda bi pazar günü buluştuk o da böyle sorunlu geçiyo ya