Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları - Sayfa 8

03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları

Başlatan volksport, 03 Şubat 2008, 17:25:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

corrado

Alıntı yapılan: METiN - 04 Şubat 2008, 12:39:35
yok be Atıf birkac resimde cıkmısımda ofsaytta yakalanmısım hep :) seninde olmaı cok isterdim, kadro süperdi valla, birdahakine insallah hep birlikte olacagız, bahsekonu Bolu bulusmasınıda (ankara-Istanbul) bu sene baharda kesinlikle gerceklestirecegiz insallah :)

bu sene olacak diyorsun yani.
bencede olur .çünkü osman mk3 aldı ya  ;)
senelerdir diyorum yapalım etler benden diye ama olmuyor .bu sene nasip.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

vw6n

Refik korna koleksiyonuna bayıldım :DAbdullah abide Refiğin arabadan inememiş gibi görünüyor he Eralp ;D

volksport

Alıntı yapılan: sortie34 - 04 Şubat 2008, 12:58:57
Refik korna koleksiyonuna bayıldım :DAbdullah abide Refiğin arabadan inememiş gibi görünüyor he Eralp ;D

O değil bende inemedim, :D :D :D  Kapı kolları iptal, iç tarafta kapı kaplamaları yok, Sen düşün artık  :t

Ex_tremegolf

arkadaslar kusura bakmayın biraz gec cevap vermek zorunda kaldım evdeki pc pert olmus :( benim o yüzden .... güzel bi faaliyetti ortam güzeldi araclar fenaydı .... inş bu gün yada yarın bende resimleri ve videoları atarımmm emegi gecen herkeze tesekkürler .....

corrado_g60

valla atıf abı buyugumuz olarak el koy şu işede bolu bulusması kesınlessın :D

musa

çok güzel buluşma olmuş.böyle organizasyonların devamı ve muhabbetin samimiyetin arkadaşlıkların artması dileğiyle...

cabrio63

escocem

Alıntı yapılan: cabrio63 - 04 Şubat 2008, 17:38:19
gri mk2 nin stv plaka sanırım eski plakası cem idi ::)
bununmuydu yoksa yeşil vardı bir tane onunmuydu?

Ouzoo

O cem plakalı araç ise stv plakalı, gayet değişmiş ve bizim eski t0633 mk1 cabrio da o servisin sahibi elemandaydı..inanmıyorum yaaaa yoksa bu omu  :o
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

TuningLINE

CEM plakalı araba değil arkadaşlar bu farklı bir araç ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

ramcho®

concrete

Alıntı yapılan: volksport - 04 Şubat 2008, 12:57:19
Daha resim yok mu? Neyse arkadaşlar ayarlayamadılar kendilerini herhalde akşama yalçında atar fotorafları... :tamamdir

eralp kardeşim benimde çekdigim bi kaç foto vs. var da hani eklesem mi bilmiorum sizn çekdikleriniz daha güzel gözüküyor ??? ne yapsam ? :-\
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

corrado

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 04 Şubat 2008, 17:09:56
valla atıf abı buyugumuz olarak el koy şu işede bolu bulusması kesınlessın :D

metin amca varken bana düşmez  :)

Alıntı yapılan: cabrio63 - 04 Şubat 2008, 17:38:19
gri mk2 nin stv plaka sanırım eski plakası cem idi ::)

bu o araç değil cihan.
stv gümrükten çıkma.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır