Golf III Jant ???

Başlatan toycev, 27 Ocak 2008, 11:37:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

toycev

Merhaba,
VW Poloma, Golf III Sport modellerinin üzerindeki jantlardan arıyorum,
nerden bulabilirim, veya satmayı düşünen arkadaşlar var mı ?
teşekkürler

METiN

arkadasim bashetiigin jantlar bbs marka ve 15 jant, sahibinden.com.a bakarsan belki denk gelebilirsin, pek bulunmayan bir jant, sana iyi sanslar diliyorum arastirmanda...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

mcsahan

sanırım polo 6n 16v olanlarda da fabrika çıkışı aynı jant bulunuyor.

Suti

Metin abi sportline jantlar senin bahsettiğin BBS(baklava dilimli olanlar) lerden değil

G60

Sahibinden.com da biri satıyodu, ancak içi koyu füme , dışı kırmızıya boyanmıştı.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

Sportline jant satan arkadaş hellhound sanırım sitemizede üye.Eralpin(volksport) arkadaşı aynı semtten.İsterseniz onun vasıtasıyla irtibat kurun
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

volksport

Alıntı yapılan: suggestion - 27 Ocak 2008, 23:31:15
Sportline jant satan arkadaş hellhound sanırım sitemizede üye.Eralpin(volksport) arkadaşı aynı semtten.İsterseniz onun vasıtasıyla irtibat kurun

Evet hala satılık olması gerek jantlar,istek olursa iletirim kendisine... ;)

toycev

Alıntı yapılan: volksport - 28 Ocak 2008, 01:08:38
Evet hala satılık olması gerek jantlar,istek olursa iletirim kendisine... ;)

Eğer iletebilirseniz çok sevinirim. Aradığım jant tipi aşağıdaki adresdeki kullanıcımızn resmindeki jant. Bu jantdan arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
teşekkürler
Profile for member 34Sportline