direksiyon

Başlatan demmm, 23 Ocak 2008, 10:24:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demmm

yardım arkasalar 6n2 polomda birden baslayan direksiyon sertlıgı var nedendır anlamadım sabah arabanın marsına  bastım yolacıktım direksiyonda hissediril derecede sertlik olustu bu konuda yardımcı olacak arkadslardan yardım beklıyorum(hidroligine baktım yeterınce var)

ozmo

eğer her iki yöne çevirdiğinde ağırsa direksiyon pompası arızalanmıştır.Yok tek yöne dönderdiğinde ağırsa direksiyon kutunda porblem vardır.Eğer hidrolik kutusunun etrafında yağ var ise hidrolik kutun çatlamıştır.

Hepsi başıma geldi ordan biliyorum :D :D

Ouzoo

Pompadan olma ihtimali daha yüksek.Direksiyon hidroliğinin dolum yeri var kaputu açınca solunda kalıyor.Onu aç bak eğer aşırı derecede bi fokurdama var ise pompadandır.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..