MK III (froM İzMiR)

Başlatan Bugia35, 04 Ocak 2008, 18:13:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bugia35

GOLFIII e nasıl bır ses sıstemı olabılır?orjınallıgını bozmadan?500 1000 arası tavsıyelerınızı beklıyorum...

UUR2oo7

linkini koyduğum janta baktım resimdekiyle aynı şekilde ofseti var ibo. haberin olsun.. tr'de de warmış yani.. pembe yeşil ve siyah renkleri wardı. gloss tonajda..

volksport

Alıntı yapılan: Bugia35 - 08 Ocak 2008, 20:29:52
GOLFIII e nasıl bır ses sıstemı olabılır?orjınallıgını bozmadan?500 1000 arası tavsıyelerınızı beklıyorum...

Önce güzel bir ana ünite alırsın, guzel bir subwoofer orta sınıf bir anfi arka pandizota bi çift kolon ve ön kapılarada birer güzel çift kolon atarsan yeterli olur... Aşırı pahalı olmasın dersen orta seslerde makul fiyatlı markaları kullanabilirsin kolon olarak...Yeterli olur fazlasıyla Orjinalliği bozmamak için kapı içi kolonları orjinal bırakabilirsin.Teypten beslemesine devam edersin.

Firestarter

Alıntı yapılan: UUR2oo7 - 10 Ocak 2008, 00:21:42
linkini koyduğum janta baktım resimdekiyle aynı şekilde ofseti var ibo. haberin olsun.. tr'de de warmış yani.. pembe yeşil ve siyah renkleri wardı. gloss tonajda..

Eyvallah, saolasın. Bildiğim iyi oldu.

Bugia35

Arkadaslar(fırestarter&UUR2007) su jant olayını baska bır yere tasısanızda burayı ne alaka havalarına sokmasanız konular karısıyor o bakımdan... anlayısınız ıcın sımdıden tesekkurler..

Firestarter

Kusura bakma, özür dilerim.  Sevgiler, saygılar..!   :sevgi:

Bugia35

Bugia35

SABUNCUBELİ

G60

Senin yüzünden başka jant aldım, o jantları ben takmayı düşünüyodum.  ;D
Şaka bir yana güle güle kullan, farları uzun kısa ayrı olanlarıyla değiştirebilirsin. Birde sis takımı beyaz sinyallerle beraber. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Bugia35

suan 2tane senetım var borclarım bıtınce osman senın de dusundugun gıbı bır arac olacak aynı seylerı dusunuyoruz..yazada bu jantlar takılacak lastıkler de ıncelerındennn...![IMG]http://img404.imageshack.us/img404/8789/afbeelding069ol3.th.jpg[/img]

Bugia35

ama sen benden önce alırsan ben takmam...

G60

Hehe takmam ben bunları merak etme, bunları kullanman zor olur ama benden söylemesi, arabayı çok ciddi alçaltman lazım, birde flanş kullanman gerek bunları takman için, iyice dışarı çıkacak jant, Türkiye yollarında ne olur bilinmez. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

cabrio63

osman sana dediğim jantı bu arkadaş almış evet ::)

Bugia35

jantlarımı bı baska sevmeye basladım şimdi yaa...!