Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Modifiyeli Caddy Fotoğrafları

Modifiyeli Caddy Fotoğrafları

Başlatan manimelankolipisikoz, 03 Aralık 2007, 17:26:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Hepsi kötü bana göre...
Bir şeyler yapılmak isteniyorsa bence Alptekin'in arabası örnek alınmalı.

Onarım Modu

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

düşürülmüş sanırım 18" jant ve 35 yanak lastikli olan hoş gibi..osmanın koyduğu örnekte güzel gözlerimle canlı canlı gördüm :)

manimelankolipisikoz

sitedeki bi arkadaşımızın arabası olduğunu bildiğim için koymadım o resimleri yoksa pc de o resimlerde mevcut.zaten gören görmüştür diye düşündüm.

Halil Kara

Tesekkurler paylasim icin eline saglik.
Fakat ben caddylerde genellikle goruyorum on tamponu degistiriyorlar ve havalandirma izgarasini(alt taraftakini) buyutuyorlar bu da benim hosuma gitmiyor.Aynen arka tamponun altina da ek marspiyer uygulamasi araci oldugundan daha yuksek ve yayilmis gosteriyor.

Dikkatimi cekti caddylerin cogu yaylanmis, yere yaklastirilmis.Bu araclar makasli degil mi?Nasil yere yaklastiriyorlar?

Halil Kara

Bunu da ekleyeyim arkadasimin caddy araci insallah izinsiz ekledim diye kizmaz bana :)

Firestarter

Alıntı yapılan: Halil Kara - 03 Aralık 2007, 23:38:33
Bu araclar makasli degil mi?Nasil yere yaklastiriyorlar?

Caddy' ler makaslı değil diye biliyordum.  ???

ramcho®

ticari araç ticari olarak kalmalı..

Halil Kara

Bu sinifta sadece opel combo ve mercedes vaneo suspansiyonlu+yaprak yay kullaniyor.Digerleri makasli.

Yukardaki sorumun cevabini bilenler varsa bekliyorum...