Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Modifiyeli Caddy Fotoğrafları - Sayfa 9

Modifiyeli Caddy Fotoğrafları

Başlatan manimelankolipisikoz, 03 Aralık 2007, 17:26:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak_37

güzel paylaşım sağolun

MJoRaYuLuN

Alıntı yapılan: strong - 10 Ocak 2008, 03:43:25

ben bu yaşıma geldim düzcede böyle bi caddy görmedim  :-\

plakada  beyaz ford kamyonete ait  ::)

MJoRaYuLuN

öylede, düzcede böyle bir caddy yok yani onu diyorum, bunda bi sahtelik var...

HellHound

Araba bariz shoplu zaten 8) ...Bu arada Türkiye deki caddylere takılan şu aynı model tamponları hiç yakıştıramıyorum...Touran tamponları süper duruyor :tamamdir

strong

Alıntı yapılan: HellHound - 18 Ocak 2009, 00:06:10
Araba bariz shoplu zaten 8) ...Bu arada Türkiye deki caddylere takılan şu aynı model tamponları hiç yakıştıramıyorum...Touran tamponları süper duruyor :tamamdir
shoplu derken ne demek istedin anlamadım. bu aracın tamponları orjinal ve sadece boyalı. abartı bir aksesuarda yok görüldüğü kadarıyla     jant-tavan barları-nikelaj aksam-tampon boyası-film camlar.

HellHound

shoplu derken photoshopdan bahsettim yani sanal ortamda araba elden geçirilmiş ;) Tampondan kastımda bu araç değildi zaten.Mesela  67 plakalı araçta olan tamponlardan bahsediyorum. Bence yakışmıyor.

strong

sana öyle gelmiş olmalı ben pek öyle olduğunu sanmıyorum mesela nereden anladın ki shoplu olduğunu. 67 plakalı araca gelince orada hemfikirim seninle

HellHound

Ön cam filmi sonradan eklenmiş gibi  bide sanırım jantların ebatıyla oynanmış olabilr arkalar biraz bozuk gibi duruyor.

amorti sir

Alıntı yapılan: manimelankolipisikoz - 31 Mayıs 2008, 09:55:08

manimelankolipsikoz, Bu resimler çok harika.
Senin gönderdiğin bu ön görümü nerede yapıyorlar iletişim bilgisi verebilir misin? ve maliyeti ne kadardır?

amorti sir

manimelankolipsikoz, Ben de 2007 gümüş gri caddy var. Yakın zamanda arabanın etek kısımlarında ufak tefek kaporto ve boya  işlemleri yaptıracağım. Makul bir bütçeye çıkacaksa iyi bir görüntü yapalım derim. Teşekkürler

Caddy220

12. Resimdeki jantların modeli nedir ?   ???
Kocaelispor*