Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Havalandırma Paneli Aydınlatma Çözümü - Polo 6N

Havalandırma Paneli Aydınlatma Çözümü

Başlatan ERSAN, 02 Nisan 2021, 21:15:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERSAN

Merhaba arkadaşlar,
malumunuz havalandırma panel aydınlatmasında kronik bir problem söz konusu. Eski üyeler hatırlayacalardır, daha önce kendi aracım için yapmış olduğum kartı geliştirerek bir çözüm bulmuştum, beğenilmesi üzerine bircok arkadaşıma daha yapmıştım. Yoğun talep olması sonucu karttan tekrardan bastırdım. İhtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.
[email protected]

ilk montajda bu devre üzerinden ışık seviyesini, gösterge paneli ile aynı seviyeye getirip bırakınız. Bundan sonra far açma üzerindeki ışık ayarı ile diğer ışıklarla aynı seviyede artıp, azalacaktır.

kart çok içne ve esnek olup, kapağım kapanmasına engel değildir.

bu renklerde montaj yapabilmekteyim.
BMW 1.16 M PAKET

G60

Merhaba, havalandırma paneli aydınlatma konusundaki sorunlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Özellikle araç içindeki aydınlatmaların yeterli seviyede olmaması, gece sürüşlerinde hem konforu hem de güvenliği etkiliyor. Senin geliştirdiğin kart bu noktada harika bir çözüm sunuyor gibi görünüyor. Aslında, bu tür özel çözümler, kullanıcıların kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirilmesi açısından da büyük bir avantaj sağlıyor. Senin gibi bu konuda deneyim sahibi biri, başkalarına da yardımcı olduğu için çok sevindirici.

Kartın tasarımı ve esnek yapısı, montaj sırasında pratiklik sunması açısından önemli. Birçok kişi, bu tür montaj işlemlerini zorlayıcı bulabiliyor; ancak senin paylaştığın bilgi ve görseller, nasıl yapılacağını daha anlaşılır hale getiriyor. Işık seviyesinin gösterge paneliyle aynı seviyeye getirilmesi gerektiğini belirtmen, kullanıcıların daha doğru bir sonuç almasını sağlıyor. Ayrıca, farklı renk seçenekleri sunman da oldukça hoş. Herkesin zevki farklıdır, bu nedenle çeşitlilik sunmak her zaman iyi bir fikirdir. Eğer bu kartı almak isteyenler varsa, seninle bağlantıya geçmeleri yeterlidir. İyi çalışmalar dilerim, umarım herkes bu çözümden faydalanır!
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."