×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Kontak termiğimde arıza oluştu
 

Kontak termiğimde arıza oluştu

Başlatan cenksmsk, 15 Eylül 2018, 14:53:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cenksmsk

Kontak termiğin de arıza oluştu, yan sanayi taktık hiç çalıştırmadı arabayı, servisinden orijinal diye parça getirttim 1 hafta sonra yine çalıştırmıyor. Elektrikçim FAG marka bunların orijinali diyor ama bu FAG marka parçayı bulamadım. Bir önerisi olan var mı dır ?

bluerose1

ben ithal aldım elektrikçi değişti hiçbir problem olmadı gayet düzgün çalışıyor.belki başka bir sorun vardır termiğin çalışmasını engelleyen ya da onu  sürekli bozan
Red Machine!!!

Karnivor84

bende de termik sıkıntısı oldu sagolsun usta yerinden cıkardı yenisini taktı siyah olandan beyazlar yan sanayi dedi neyse 15 gün idare etti sonra yine aynı problem oldu termigi cıkarırken tırnakları kırdıgı için termik yerine tam oturmuyordu alttan basınca kontak alıyordu cozumu aslında direksiyonu komple sokup termigi vida ile yerine sabitlemek ama ustalar direksiyonu sokmek istemiyor iş uzayacak diye daha sonra plastik kelepce ile termigi yuvaya sabitledik bu sekilde gecici bir cozum bulduk.