Led Ampül

Başlatan mc_exrem, 17 Nisan 2016, 02:29:06

« önceki - sonraki »

emcayi

Geçen gün denk geldim photon 7029 t10 ted park aldım. Tek kelime ile harika bişey park ampüllerinizin xenon gibi parklak görünmesini isterseniz tavsiye ederim. Aşağıdaki linketeki ürün. Photon parlaklık , ışık seviyesi ve uzun ömür konusunda gerçekten övüldüğü kadar var. Geçtiğimiz senelerde h7 amüpünüde kullanmıştım. Gayet başarılı marka.

Photon Exclusive Park Led T10 W5W 6000K PH7029
http://urun.n11.com/ampul/photon-exclusive-park-led-t10-w5w-6000k-ph7029-P70712051?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell

mc_exrem

Park icin en ideal turuncu led bence
Ekrem KILIÇER

mc_exrem

ali dededen aldığım lep ampüller geldi ama far da değil de elimde patladı gibi :D
bizim ampül girişi dar bunun kafa kısmı geniş nası montaj yapabiliriz bunu?

Ekrem KILIÇER

SerkanAraz

Arkadaşlar merhaba bende iç lambaları beyaz led olarak değiştirmek istiyorum ama bir tek canbus özellikli almam gerektiğini anladım.
Plaka için 36 mm sofit led siparşi verdim ama iç lambalar için yardımcı olurmusunuz.Boyutu ve marka model olarak mümkünse link olarak şimdiden
çok teşekkür ederim  :)

mc_exrem

Alıntı yapılan: SerkanAraz - 19 Temmuz 2016, 16:54:24
Arkadaşlar merhaba bende iç lambaları beyaz led olarak değiştirmek istiyorum ama bir tek canbus özellikli almam gerektiğini anladım.
Plaka için 36 mm sofit led siparşi verdim ama iç lambalar için yardımcı olurmusunuz.Boyutu ve marka model olarak mümkünse link olarak şimdiden
çok teşekkür ederim  :)
Dostum tek tek almanı tavsiye etmem. daha önceki yorumlarda da belirtmiştim zaten. Ali babadan ver set halinde gelsin. linkini de vermiştim
Ekrem KILIÇER