Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2500 devirde giderken her viteste uğultu

2500 devirde giderken her viteste uğultu

Başlatan kmlckmk, 28 Haziran 2015, 02:18:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kmlckmk

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 2003 golf 4 pacific aldım alinca filtre ve yag bakımlarını yaptırdım bujileri değişti bu ugultu o zamanda mevcuttu karter korumasndan kaynaklandığını söyledi aldgm kişi ama ondan olmadığını düşünüyorum şanzımandan olmasndan korkuyorum acil bilgi :((

ilGhiNC

Once karter korumasina baktırın. Büyük ihtimalle altını sürttü önceki sahibi ve yamulttu. Düzelince geçer. Şanzımanda bir problem olduğunu sanmıyorum. Önce kolay olana bir bakın ve içinizi ferah tutun derim. :) Daha sonra zor olana doğru gidersiniz.
CRAFTER TDI 163 ps

kmlckmk

Egzozuda komple değiştirmiş aldığım kişi bahsettigim devirlerde sanki abart ekzoz varmış gibi devir 2500 ü geçince normale dönüyor

Ali07

Teker bilyalarından da olur diyeceğim ama 2500den sonra kesilmemesi lazım öyle olsa.

kmlckmk

Yarın gidip baktrcam bakalım sonucunu yazarım

kmlckmk

Sorun çözüldü :) egsoz spirali o devirlerde karter muhafazina değiyormus ayarladı korumayı ayrıca ustaya gitmisken rica ettim sol ön davlumbazı değiştirdi 30 tl ye işlem tamam :)

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

kmlckmk