×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Klima paneli ve çözümü
 

Klima paneli ve çözümü

Başlatan jackhal, 05 Haziran 2015, 16:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jackhal

Golf 5 aracımın klima panelindeki düğmelerde silinmeler oluştu. Cam düğmeleri vs. hepsi bembeyaz oldu zaten  >:D Bununla ilgili sorum olacak 
sorum şu, bu panel düğmeleri tek tek değişebiliyor mu ya da çıkabiliyor mu yoksa panel tamamen mi değişmeli. (Genelde panel tamamen satılıyor)

Ya da herhangi bir çözüm öneriniz var mı? Plastidip aklıma yatıyor ama düğme üzerindeki şekilleri ve ışıklandırmayı tamamen kapatacağı için mantıklı gelmiyor. Çözüm üreten ya da fikri olan arkadaşlarla bu olayı kökten çözmeyi planlıyorum.

Fikir alışverişinde bulunalım. Eminim ki herkeste bu sorun vardır. Çıkmasına 250-550 TL arası para istiyorlar panelin. 40-50 liraya çözmemiz lazım bu sorunu.

Aşağıdaki linkte panelin örneğini ve fiyatını görebilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-volkswagen-golf-jetta-passat-klima-kontrol-unitesi-1k0907044br-109009639/detay

MurdeR

Kaplama olabilir reklamcida sekilleri cikaripta kaplama seklinde olabilir sanki?

ilGhiNC

Cam düğmeleri ve far anahtari takim halinde 200 lira civarina sıfırı bulunabilir. Ama klima tuşları için pek fikrim yok. Onlarin sadece kapaklarini satiyor olsalar güzel olurdu.
CRAFTER TDI 163 ps

06onur

#3
tam aradığın başlık vardı bulamadım tüm düğmeler ebayda satılıyor hemde daha yeni makyajlı şekliyle.

http://www.sanalpazar.com/urunalin__kywVolkswagen-Klima-Dugmesi
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

ilGhiNC

Alıntı yapılan: 06onur - 09 Haziran 2015, 18:04:24
tam aradığın başlık vardı bulamadım tüm düğmeler ebayda satılıyor hemde daha yeni makyajlı şekliyle.

http://www.sanalpazar.com/urunalin__kywVolkswagen-Klima-Dugmesi


Onur hocam onlar klimatik (manuel) klimanın düğmeleri. Klimatronik (elektronik) klimanın tuşlarını bulmak zor. Arkadaşın aracında klimatronik klima var anladığım kadarıyla.
CRAFTER TDI 163 ps