Golf 5 Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Başlatan MurdeR, 01 Mayıs 2015, 01:04:37

« önceki - sonraki »

rene

122lik biraz daha az yakıyor 140lık ve 170e göre az km yapıyorsan kesinlikle tsi al Sattığın arabanon benzinde yaktığı kadar yakar en fazla.yinede lpg den sonra fazla yakıyor diyeceksin :) mk5in alınacak arabası Gt dir bana göre o arabaya  değer

MurdeR

140 lık bu alacağım ne çok hızlı ne çok yavaş atmosferikten sonra uçak gibi gelecektir diye düşünüyorum. yazılım vs ile heralde tork beygir artışı baya olur bu motorda? aracın nerelerine dikkat edeyim 2007 model 110 bin km de gümüş gri comfortline sanroof yok. özellikle nelerine bakayım bu aracın. expertize sokucam orada mutlaka da dikkat edilecek noktaları nerelerdir?

MurdeR

rene

.

rene

Alıntı yapılan: rene - 04 Mayıs 2015, 22:36:08
122 sadece turbo 140lık hem kompresör alt devirde hem turbo üst devirlerde  performans olarak 122likten baya iyi bana göre  170lık gt bunun yazılımlı hali. Klima kronik golf 5 sorunudur özellikle bak.maliyetli 1000tl civarı değişiyor kompressoru klimanın

metinmb407

Normal bir araba gibi işte neyine bakılacak bilinmez ki.

MurdeR

Kronik olan yerlerden seyettim abi :) klima dikkatli kontrol edeyim o zaman

MurdeR

1.4 tsi 140 hp gümüş gri golf 5 aldık bakalım. gürkan kardeşim ankaradan allah razı olsun çok yardımcı oldu bize alırken ankarada rehberlik etti bayağı forumdan tanışmıştık.  :)

s1nanozk

o zaman yeni konu ile birlikte bekliyoruz kardeşim..Hayırlı olsun  :tamamdir

rkn_vw

Alıntı yapılan: MurdeR - 06 Mayıs 2015, 17:32:45
1.4 tsi 140 hp gümüş gri golf 5 aldık bakalım. gürkan kardeşim ankaradan allah razı olsun çok yardımcı oldu bize alırken ankarada rehberlik etti bayağı forumdan tanışmıştık.  :)

Ne demek Kardeşim herzaman biliyosun tekrar hayırlı olsun :)

metinmb407

edincol

Hayırlı olsun Muharrem, güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Akıl yaşta değil baştadır.