2.nci jandarma er eğitim tuğayı / BİLECİİKKK

Başlatan emre, 19 Kasım 2007, 17:06:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emre

kardeslerım kankalarım abılerım beklenen gun geldı ve allah nasıp ederse 21 kasım carsamba gunu 2.nci jandarma er eğitim tuğayına teslim oluyorum hakkınızı helal edın egerkı musaıt olan varsa konvoy yapıcas herkesı beklerım sızlerı benı yolcularken gormek cok mutlu eder benı yarın yanı salı aksamı konvoy yapılacak hepınızı opuyorum SİZLERİ COK SEVİORUM.....

Firestarter

Hayırlı tezkereler kardeşim. Hayırlısıyla gidip gelirsin inşallah. :) Bizde seni seviyoruz, emin ol..!

volksport

Hayırlı Tezkereler Kardeşim, Sen askerde bile sağ sola koştur,aslan gibi git aslan gibi gel, GTI 'dan ödün verme. Kendine iyi bak,Biz burdayız bekliyoruz aramıza tekrar...

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

musa

hayırlı teskereler kardeşş..inş günler çabuk geçer.bak benim 3te 2si geçti bile.yanlız bilecikte biraz zorlanırsın gibime gelio.jandarma we bileciğin soğuğu...ben 5 sene bilecikte öğrencilik geçirdim..eğer bi sorun weya rican olursa yarın cwplayabilirim...benim tawsiyem orda şimdiden bi tanıdık bulmaya bak.ona çok ihtiyacın olucak yoksa eğer ben sana yardımcı olmaya çalışırım.yanlız tbrunu ve bölüğünü bana sölemelisin..

bu aileden herkese elimden geldii kadar yardımcı olurum...

mcsahan

emreciğim şimdiden hayırlı teskereler dilerim. allah utandırmasın. sevgler

nizam

emre orada yanlama veya tokatlama yapamayacaksın bunun için üzülüyorum senin adına hakkımız helal olsun valla konvoy olayı iyi olurdu ama bende kastamonudayım sınavlarda.....

yat kalk sürün çarsıya çıktıgında vwtr ihmal etme haberdar et görüsmek üzere...

:tamamdir :( :'(
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

golf-line2

hayırlı teskereler emre inş. cabucak gecer günler bende torunun olarak gelebilirim şubat gibi :D

istanbulos34