Kendim yapmak istiyorum

Başlatan hunteronur, 23 Mart 2015, 10:47:34

« önceki - sonraki »

hunteronur

*Aracıma xenon nasıl monte edebilirim. xenon kitim var mevcut şuan.
*Ön sinyalleri parklara nasıl baglarım. Bana yardımcı olur musunuz?

35EZ349

Xenon isini bilmiyorum ama american parki kendin uapabilirsin 20 liraya satiliyor uzerinde gelen basit semaylada rahatca baglaya bilirsin deneme yanilmayla tek dikkat edecegin sinyal modulleri dehset isiniyor baska bir seyi etkileyemeyecek yere takmalisin on ve arkaya ben kendim taktim saygilar
I Love PoLo

Frequency

Normal far ampulünü çıkarıp, yerine xenon ampulünü takacaksınız...
normal ampule gelen soketi de xenon balasta takarsanız çalışır.
far arka kapağına da bu kabloların geçeceği bir delik açarsanız iş biter.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

hunteronur

Bu kadar basitmi ya bu xenon'u monte etmek.

speedystop

Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

metinmb407

Mercek olmayan fara xenon takılmasını hoş karşılamıyorum. Önünüzden başka her yeri aydınlatıyor. Karşıdan gelenin gözünü almasıda cabası.

hunteronur

Arkadaşlar xenonlarım bunlar. Ama dediğiniz gibi soketi yok bunları nasıl monte edebilirim.

hunteronur

yok mu yardımcı olabilecek.

Mekatronik34

Merhaba ,

Resimde gördüğüm kadarıyla elinizdeki xenon ampülü h1 fakat 6N pololarda h4 tipi ampüller vardır. Eger angel far takmadıysanız tabi  :-\
Dikkat ısırır !!!

edincol

Merceksiz far ile xenon ampul kullanılması öncelikle karşıda ki sürücüye saygısızlık ve otoyol güvenliğini riske atmaktır. Bildiğiniz gibi farınız flamalı halojen tip ampullerin ışığını yansıtacak şekilde tasarlanmış, düzgün yansımayacak olan xenon ampul ışığı karşıdan gelen sürücünün gözünü alarak rahatsızlık yaratacaktır, aynı zamanda geçici körlük yaratma ihtimali de vardır.

İsterseniz bu hevesten vazgeçin, elinizdeki ürünleri satıp aracınıza uygun tipte fakat orijinal ampullerden daha yüksek aydınlatma performansı veren bir ürüne geçiş yapın.

Güvenli sürüşler.
Akıl yaşta değil baştadır.

bluerose1

Alıntı yapılan: edincol - 07 Nisan 2015, 20:48:43
Merceksiz far ile xenon ampul kullanılması öncelikle karşıda ki sürücüye saygısızlık ve otoyol güvenliğini riske atmaktır. Bildiğiniz gibi farınız flamalı halojen tip ampullerin ışığını yansıtacak şekilde tasarlanmış, düzgün yansımayacak olan xenon ampul ışığı karşıdan gelen sürücünün gözünü alarak rahatsızlık yaratacaktır, aynı zamanda geçici körlük yaratma ihtimali de vardır.

İsterseniz bu hevesten vazgeçin, elinizdeki ürünleri satıp aracınıza uygun tipte fakat orijinal ampullerden daha yüksek aydınlatma performansı veren bir ürüne geçiş yapın.

Güvenli sürüşler.
Tamamiyle katıldığım bir fikir.yolda gözümün ırzına geçen sürücülere ettiğim küfürün haddi hesabı yok küfür yemek istemiyorsanız düz fara xenon işinden vazgeçin. >:(
Red Machine!!!