otomatik şanzıman manyetik valfi?

Başlatan borask 2003, 14 Ekim 2014, 20:21:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

borask 2003

Yeni bora sahibi olmuş biri olarak böyle bir sitenin var olmasından ve aranızda olmaktan mutluyum. Benim sorunum otomatik vites arabam vites D de iken vites değişmiyor. Sanırım 3.vitesde takılı kalıyor. Bilgisayar labaktı özel servis deki arkadaşlar manyetik valfi arıza veriyor dediler. Önümüzdeki hafta İzmir e şanzıman ustasına götüreceğim. Daha önce böyle sorun yaşayan oldumu acaba aramızda? Tafsiyeleriniz nedir? Arabam 2003 model. Aranıza Bodrum dan katılıyorum.

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

borask 2003

İlginizden dolayı teşekkürler. Sitedeki ustanın tafsiye ettiği gibi ben Bodrum da ki yetkili servise göstereyim Eniyisi.

gültekin77

Alıntı yapılan: borask 2003 - 15 Ekim 2014, 11:07:21
İlginizden dolayı teşekkürler. Sitedeki ustanın tafsiye ettiği gibi ben Bodrum da ki yetkili servise göstereyim Eniyisi.

Netice nedir, baktırabildiniz mi,
Sonucu paylaşırsanız bilgi sahibi olmuş oluruz.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

borask 2003

Servisi boşverirsek.  :)  Motor iç tesisatı değiştiriliyor umarım düzelir. Bu arada usta çok çok önemli!

gültekin77

Alıntı yapılan: borask 2003 - 12 Mart 2015, 21:42:09
Servisi boşverirsek.  :)  Motor iç tesisatı değiştiriliyor umarım düzelir. Bu arada usta çok çok önemli!

Motor iç tesisatı mı şanzuman iç tesisatı mı değiştiriliyor acaba?
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

metinmb407

borask 2003

Tüp takılırken motor iç tesisatının içine etmişler.  Bu yüzden araba devamlı arıza veriyordu ve otomatik vitesi kitliyordu. Tesisatı değiştirdik. Arabayı şimdilik benzinde kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı maşallah.  :)