Satılık RCD200 Golf IV Bora Passat Polo uyumlu

Başlatan metinmb407, 10 Ocak 2015, 18:16:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metinmb407

Aracımdan söktüğüm RCD200 satılıktır. Herhangi bir problemi sıkıntısı yoktur. Kodu falan mevcuttur. Fiyat 300 lira. Taksit maksit yardımcı olurum.

0537 437 yetmiş sıfır dört

http://www.youtube.com/watch?v=J0pC8zgmbXo

http://www.youtube.com/watch?v=K0ehVVceyW8

MurdeR

metinmb407

Satılmıştır. Ben çok memnun kaldım inşallah kendisi de memnun kalır. Alan arkadaş kendini ifşa etsin belki benim söylememi istemeyebilir  ;D

edincol

Kim aldıysa çıksın söylesin arkadaşlar, forumda ayrı gayrı olmaz. :)
Akıl yaşta değil baştadır.

s1nanozk

Benim de aklımdaydı ama teyp aldığım için cesaret edemedim :)  neyse alana da satana da hayırlı olsun ;)

MurdeR

Alıntı yapılan: metinmb407 - 12 Ocak 2015, 10:52:55
Satılmıştır. Ben çok memnun kaldım inşallah kendisi de memnun kalır. Alan arkadaş kendini ifşa etsin belki benim söylememi istemeyebilir  ;D
tahminde edemiyorum kim oldugunu valla tam

edincol

Beyler radyoyu ben aldım. Uzun zamandır düşünüyordum teybi değiştirmeyi ama orijinal görüntü bozulmasın diye hiç içimden gelmiyordu, radyo ve kaset adaptörüyle idare ediyordum. Metin bey'in sattığını görünce, fiyatta da anlaşınca ürünü almak nasip oldu. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Şimdi sırada uygun USB,AUX ve SD kart okuyucu bulunan adaptörlerden bulmak var :)

MurdeR

Alıntı yapılan: edincol - 12 Ocak 2015, 21:17:12
Beyler radyoyu ben aldım. Uzun zamandır düşünüyordum teybi değiştirmeyi ama orijinal görüntü bozulmasın diye hiç içimden gelmiyordu, radyo ve kaset adaptörüyle idare ediyordum. Metin bey'in sattığını görünce, fiyatta da anlaşınca ürünü almak nasip oldu. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Şimdi sırada uygun USB,AUX ve SD kart okuyucu bulunan adaptörlerden bulmak var :)
hayirli olsun ustad tahmin etmiyordum hic hayirli ugurlu olsun

metinmb407

edincol

htmetin

hayırlı olsun. Çok mantıklı bir ürün.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

edincol

Alıntı yapılan: htmetin - 13 Ocak 2015, 11:52:12
hayırlı olsun. Çok mantıklı bir ürün.

Teşekkür ederim, umarım bağlantı konusunda da sorun yaşamam.