Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vites sorunu

Vites sorunu

Başlatan mehmetgursoy, 16 Kasım 2007, 21:57:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetgursoy

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır. Arabada en çok aradığım özellik olarak sorunsuzluk,konfor ve sportifliğin kesiştiği noktadır. Fakat arabamdaki vites vs. buna benzer sorunlar beni üzüyor. spor kullanımlarda 2 nci vitese zor geçiyor ve geri viteste takılan bişey varmış gibi ses geliyor. Bu ne olabilir sizce.?

ramcho®

öncelikle hoş geldin ii forumlar dilerim...debriyaj bilyesi ve ya debriyaj setinden kaynaklandığını düşünüyorum tabi bunun yanin da aracın km si yüksek se baskı balata da  bitmiş olabilir.

Dr_EmrE

Baskı balatan bitmiş olabilir bencede.. Yada boşluk vardır..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

roninblack

selam evet baskı balata sondönemlerini yaşıyordur. benimde yarı ömürde 2. vitese geçerken biraz sert geçiyor. aynı sorun var gibi sendede
it is a good day to die...

hikmet

kardes 2 ve geri vites dislisinde sorun v)ar benimkide aynen öyleydi sattim kurttuldum cok para istediler tamirine (500 euro )
AUDI A4 S4

06onur

Boşa satmışsın. Balata set 200 civarı 80de işçilik. Verirsen pamuk gibi debriyajın olur. Satan adam uyanıkmış debriyaj geldiğine göre haırlıklı ol. Dizel değilse 2 büyük bakım var zaten 1-Triger  2-debriyaj. Sonra teker vs.

Vitesin yapısından dolayı tam durmadan 1e durduktan sonra 1-2sn beklemeden geriye geçmez sıfır olsa bile durmadan geçirmeye çalışırsan geride garç der.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

golfburak58

Alıntı yapılan: 06onur - 12 Ocak 2010, 22:13:33
Boşa satmışsın. Balata set 200 civarı 80de işçilik. Verirsen pamuk gibi debriyajın olur. Satan adam uyanıkmış debriyaj geldiğine göre haırlıklı ol. Dizel değilse 2 büyük bakım var zaten 1-Triger  2-debriyaj. Sonra teker vs.

Vitesin yapısından dolayı tam durmadan 1e durduktan sonra 1-2sn beklemeden geriye geçmez sıfır olsa bile durmadan geçirmeye çalışırsan geride garç der.

benimki alıstı gecmeye :)