stop ediyor ....

Başlatan Ex_tremegolf, 14 Kasım 2007, 00:04:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata666

valla allah kolaylık versin kardeişm bende de arada bir oluyo ama şükür 2 aydır yok. neden bilmiyorum. hiç bişey de yaptırmadım aslında.
efsaneler ölmez şekilde değiştirmez.5 kapı GTİ

Ex_tremegolf

inşallah yaptırınca düzelir yoksa yandık :D iboya güveniyorum

corrado

görmeden bir şey demek yanlış ama bir yerlerden hava alıyor olabilir.

birde karb eskiden söküldüyse meraklı ustalar alakalı alakasız dağıtıyorlar.
ortada kelebeği tutan mil yamuluyor .
tama kapanmıyor.
seçenek çok
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Ex_tremegolf

evet haklısınız o mil yamulmus olabilir .... dedigin gibi herkezzz ustaaa ben fazla anlamam ama tama dedigin içindeki kapak gibi biseyse :) haklısınız onun tam kapanmadıgını bende farkettim :D

Firestarter

Ona da ustaların dilinde ''kapış'' deniyor işte.  :)

Ex_tremegolf

ibo muhtemelen ondandır ozaman senin ustanın kapış teknigi nasıl :D :tamamdir

derwish

iyiki açmışsın bu konuyu hocam.bende ne oluyor bu arabaya diyordum.demekki herkeste var benzer sorun.sendeki sorunlar benim makinede motor ısınana kadar var sonrasında yok.kaç defa ayara gittim yok sorun dediler bende 82 yaşındaki dedemin doktorlara anlamıyor bunlar bişeyden dediği gibi düşünmeye başlamıştım.ama benim motor orta(-) senin ki gibi yeni değil onu da belirteyim.

Ex_tremegolf

arkadaslar saolsun yardmcı oldular muhtemelen o karbüratörün milinle ilgili herhaldee  ... çözecegiz inş :)

redmarkone

Firestarter

Yalçın' ın araca başka bir karbüratör taktık. Motor saat gibi çalışıyor. Sadece ufak birkaç ayarı yapılacak.

Ex_tremegolf

:D:D evt süper oldu sansımıza karbüratöre ilk kez el degdi sayemizde daha önce hiç acılmamışşş .. ses yok artık yaww :P

saydam

motordan fren merkezine giden hortumun arasında bir subap var onu değiştirirsen sorundan kurtulursun

Ex_tremegolf

sorun motor frene giden supaddan deil apaçık bi karbüratör sorunuydu .  konuyu tekrar gözden gecirmeni dilerim