GOLF 4 Comfortline mı ?- Golf 5 Trendline mı ? ACİL YARDIM..

Başlatan kadircaldir, 11 Eylül 2014, 22:27:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kadircaldir

arkadaşlar deneyimlerinize bilginize dayanak acil bi yardım istiyorum..
Bende şuanda 2000 Model 2-3 para boyalı lacivert 1.6  golf 4 comfortline  var bi abimizde sadece tamponu boyalı 2004 model 1.6 trendline yeşil renk golf 5  aracı var sizce 1-2bin lira fazla verip takas edilirmii ? yoksa arabam iyimi.. ayrıca aracımda hiç bir sorun yok karşıdaki araçta öyleymiş..
TAVSİYELERİNİZ NELERDİR ?

Özet: GOLF 4 2000 MODEL 1.6 COMFORTLİNE MI ?  GOLF 5 2004 MODEL 1.6 TRENDLİNE MI ? 1-2 BİN LİRA FARK VAR SADECE ARASINDA.. 
GOLF IV

edincol

İki arabayı da kullanmadım ama yeni bir modele geçmeniz iyi olacaktır. Ama nasıl bu kadar az fiyat farklı oluyor anlamadım.

Bu arada kilometreler ne durumda ?
Akıl yaşta değil baştadır.

kadircaldir

GOLF IV

kadircaldir

Alıntı yapılan: edincol - 11 Eylül 2014, 23:01:51
İki arabayı da kullanmadım ama yeni bir modele geçmeniz iyi olacaktır. Ama nasıl bu kadar az fiyat farklı oluyor anlamadım.

Bu arada kilometreler ne durumda ?

golf 4 166 bin golf 5  187 bin..
golf 4 adana aracı golf 5 istanbul..
GOLF IV

kadircaldir

Benim isteğim  golf 4 ten golf 5 e transfer olmak ama trendline bi kaç eksiği var diye bazı yerlerde yazıyor.. sizin kullanıcı görüşleriniz nelerdir arkadaşlr ?
GOLF IV

tugaysaban

Arkadaşım bu biraz zevk meselesi ben golf 4 ü 6 yada değişmem seviyorum hemde çok seviyorum. 5 bana her zaman çok itici gelmiştir.
abs siz olur bbs siz asla..

emirdede

yeni model her zaman iyidir bence;senin conforttan ne eksiği var trendin ona bakmak lazım tabi,fazla bir eksik olacağını sanmıyorum.Motorlarda aynı sonuçta eğer bakımlıysa sıkıntısı yoksa alınır.

kadircaldir

eksikleri - karartma dikiz ayna- direksiyon konforu- koltuk konforu- sis farları- hız sabitleyici- yağmur sensörü- far sensörü bunun gibi şeyler..

AMA almaktan vazgeçtim tavanda boya çıktı..
GOLF IV

kadircaldir

tamam bende golf 4 seviyorum fakat golf 5 lere gti ön tampon, güzel bi jant, camlara filmleri çek, xenonları tak sislere ve kısalara - parkları daha güzel aydınlatan daha parlak ampülleri tak - amerikan park tak-  plakaları app aydnlatmasınıda beyaz yap dış aksesuarları tamamdır.. içinede 1-1.5 bin lira ses sistemi yaptırdıgında olay bitmiştir.. hayırlı işlerrrrr.. :))
GOLF IV