emme manifoldu

Started by golf_vw, 05 September 2014, 12:37:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

golf_vw

merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldığımda ustamın yanına gittim usta emme manifoldunun yeni sökülmüş ve takılmış olduğunu söyledi benim aklıma takıldı pek fazla bir bilgim bu konu hakkında emme manifoldu neden sökülüp takılır veya tamir edilir bilgi verirseniz sevnirim iyi forumlar

edincol

LPG var ise montaj sırasında sökmüş olabilirler.
Akıl yaşta değil baştadır.

golf_vw

lpg var . manifoldu hep montaj sırasında söküyorlarmı . birde lpg ve temizlik değilse neden sökmüş olabilirler ?

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

necbey

Quote from: golf_vw on 05 September 2014, 12:37:11
merhaba arkadaşlar aracımı yeni aldığımda ustamın yanına gittim usta emme manifoldunun yeni sökülmüş ve takılmış olduğunu söyledi benim aklıma takıldı pek fazla bir bilgim bu konu hakkında emme manifoldu neden sökülüp takılır veya tamir edilir bilgi verirseniz sevnirim iyi forumlar
Merhaba, manifoldun contası eskimiş, çatlak, yırtık, vs. olabilir ve hava almasına sebep olur. Onun için sökülmüştür.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

golf_vw

Quote from: necbey on 05 September 2014, 23:52:47
Merhaba, manifoldun contası eskimiş, çatlak, yırtık, vs. olabilir ve hava almasına sebep olur. Onun için sökülmüştür.

teşekkürler cevaplar için

infernaltr

Emme manifoldunu bende sökmüştüm içi yağ doluydu , bu yağ buhar hortumu boğaz kelebeğini ve emme manifoldunu kirletmekten başka ne işe yarıyor anlamıyorum iptal mı etsek acaba ?

necbey

Quote from: infernaltr on 07 September 2014, 01:00:34
Emme manifoldunu bende sökmüştüm içi yağ doluydu , bu yağ buhar hortumu boğaz kelebeğini ve emme manifoldunu kirletmekten başka ne işe yarıyor anlamıyorum iptal mı etsek acaba ?
Karter havalandırmasını iptal ederseniz motorunuz düzenli çalışmaz rolanti bozulur ve performans kaybı yaşarsınız.