2001 trendline ayna ısıtma

Başlatan ksaltanfb, 03 Eylül 2014, 10:04:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ksaltanfb

Merhaba arkadaşlar ,

2001 trendline ım var . Donanım kısmında aynalar ısıtmalı olarak geçiyor ancak benim joystick te rezistans işareti yok . Orta konuma alıp arka cam ısıtmasıyla birlikte açıp 5 dk sonra baktığımda da bir ısınma hissedemiyorum . Acaba havaların sıcak olmasından dolayı mı hissedemiyorum yoksa bir problem mi var ?

emirdede

Benimkide 99 comfortline ama bende çalıştıramadım onu.geçen sene aynaları değiştirirken baktım kablolar falan takılı ayna camına ama nasıl bir sorun var anlamadım.

karizma67

Kardeş, arka cam rezistansıyla birlikte çalışıyo bildiğim kadarıyla.
Yanlız 4 derecenin altında bariz belli oluyo buğuyu aldığı. Akşamları pek farkedemezsin. Bende de ayna joystikte rezist işareti yok ama durum bu şekilde. Bi akşam tecrübe edersin.  :saygılar
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

cybertronics

Ayna isitmalari zamanla mefta oluyor arkadaslar malesef rezistansli ayna cami degisimi genellikle tek cozum

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Daha iyisi yine bir VAG'dır

ksaltanfb

Su damlacıklarını buharlaştırmıyo  , bu akşam hohlayıp buğulandırıcam sonra açıcam rezisrtansı. Bakalım ne olucak  ;D

edincol

Alıntı yapılan: cybertronics - 03 Eylül 2014, 19:13:17
Ayna isitmalari zamanla mefta oluyor arkadaslar malesef rezistansli ayna cami degisimi genellikle tek cozum

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Rezistans tamiri yapılamıyor mu ?
Akıl yaşta değil baştadır.

Frequency

ısıtmalı ayna camı zaten 20-25 tl civarında, tamir için de daha aşağıya malolmaz, yenisini alıp, diğerini yedeklemek en doğrusu bence...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

MurdeR

Alıntı yapılan: ksaltanfb - 04 Eylül 2014, 11:53:34
Su damlacıklarını buharlaştırmıyo  , bu akşam hohlayıp buğulandırıcam sonra açıcam rezisrtansı. Bakalım ne olucak  ;D
buharlaştırmaz olur mu yağmurda aynada tek bir yağmur damlası kalmıyor.