Yardım

Başlatan golf_vw, 31 Ağustos 2014, 00:12:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

edincol

Keşke şu basit kompresyon testi araba alınmadan yaptırılsa da motoru bitik arabalara milyarlar harcanmasa.
Akıl yaşta değil baştadır.

golf_vw

araçta nazar değmesin üfleme yağ atma gibi bir problem yok

golf_vw

başka fikri olan yokmu bu konuda arkadaşlar

necbey

Alıntı yapılan: golf_vw - 07 Eylül 2014, 20:58:05
başka fikri olan yokmu bu konuda arkadaşlar
Sabah ilk çalıştığında kısa süre beyaz duman atıyormu?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

dirgin

bişey yok arabanda moralini boşuna bozma sende ben gibi takıntılısın.ayrıca sesin motorun içinden geldiğini nerden biliyon.belki v kayış bilyesiydi.
:tamamdir

golf_vw

Alıntı yapılan: necbey - 07 Eylül 2014, 22:59:53
Sabah ilk çalıştığında kısa süre beyaz duman atıyormu?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hayır atmıyor

golf_vw

Alıntı yapılan: dirgin - 07 Eylül 2014, 23:10:06
bişey yok arabanda moralini boşuna bozma sende ben gibi takıntılısın.ayrıca sesin motorun içinden geldiğini nerden biliyon.belki v kayış bilyesiydi.
:tamamdir

v kayışndanda geliyor olabilir ama yağ azalınca sesde çoğalmıştı o yüzden kafama takıldı  :)

golf_vw

arkadaşlar bu ses ara ara gelmeye devam ediyor herzaman yapmıyor hava soğuk olduğu zaman yapıyor belli bir süre sonra geri kesiliyor gibi bugün dikkatlice baktım triger veya v kayışının oradan gıcılama sei geliyor bu sesi konunun başında yazdığım nedenlerden dolayımı yapar yoksa başka bir şeyden dolayımı

golf_vw

hiç başına gelen veya neden olacağı hakkında fikir verecek olan yokmu

dirgin

v kayış bilyasından geliyor değişmesi lazım.yada sprey yaplardan varsa yağlamaya çalış.kayışa yağ değdirmeden yalnız.

golf_vw

Olabilir bilya pahalı biseymi yenisini taktırsam nekadardır

emirdede

Benimde sabah ilk çalıştırmada  sürtme sesi geliyordu,ısınınca kesiliyordu, v kayış bilyasını değiştirdim kesildi. 15 tl

dirgin

25 tl idi tanesi benim 16 valf olduğu için 2 adetti.50 tl.değiştir bence orj ile.