Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Black Pearl (97 limitede Edition MK III GTI) - Sayfa 3

Black Pearl (97 limitede Edition MK III GTI)

Başlatan shark55, 27 Ağustos 2014, 21:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shark55

Farlarada el attık toz aldığında dolayı göstermeyen farları söküp temizledim sonuç artık gece görebiliyorum :)

ve artık temiz :)

shark55

bunlardan sonra da sinyallerin duruş ayarları yapıldı ve latikleri değiştirdim
205/45/16 kumho takıldı

artık yola sağlam basıyoruz...

shark55

ve devam edeyoruz Kırık ve tamir olmuş vr6 karlığınıda değiştirdim

STAK67

shark55

Sağolasın  lakin daha işim bitmedi  daha değişecekler var alındı değiştirilecek bakalım
arka amartisörler,
ön fren diskleri
debriyaj seti
trigier seti   

Berk_35

Merhaba benim Aracın da tek eksiği kırık vr6 karlığı :) nerden aldınız acaba ve fiyatı nedir ?
I love mk3 ;)

shark55

Alıntı yapılan: Berk_35 - 29 Ekim 2014, 12:16:55
Merhaba benim Aracın da tek eksiği kırık vr6 karlığı :) nerden aldınız acaba ve fiyatı nedir ?
bu linkten aldım kardeşim kapıda ödemeli de gönderiyolar fiyatıda gayet uygun
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-karlik-golf-iii-vr6-tampon-alt-spoyleri-lip-98337650/detay/

absinthe

maşallah araban gayet iyi arabandaki kırmızı şeriti nerden bulabilirim ? birde bu karlık golf 3 1993 GT yede uyarmı acaba benimki çatlakta ayrıca arabanın farları süper tam istediğim gibi onlarıda nerden edindiğini öğrenebilirmiyim..

shark55

Alıntı yapılan: absinthe - 29 Ekim 2014, 23:12:40
maşallah araban gayet iyi arabandaki kırmızı şeriti nerden bulabilirim ? birde bu karlık golf 3 1993 GT yede uyarmı acaba benimki çatlakta ayrıca arabanın farları süper tam istediğim gibi onlarıda nerden edindiğini öğrenebilirmiyim..
Çok teşekkürler söyledikleriniz için allah sizlere daha iyisini versin...
vr6 karlık golf 3 lerin hepsine oluyor tırnaklı direk takılıyo, kırmızı şeritlerd aksesuarcılarda satılıyo temin edebilirsin.Farlara gelince de bu linkte satılık var buna bi bak istersen kendisini tanımıyorum öyle gezerken denk gelmiştim http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-3-mk3-far-takimi-165211106/detay   yardımcı olabildiysem ne mutlu

shark55

shark55

Yeni dükkanımızda Çaya beklerim herkesi Turbo Tuning olarak
.

chemisamet

shark55

sağolasın allah herkese istediğini nasip etsin inşallah. elimden geldiğinde korumaya çalışıyorum  ::)

s1nanozk

arabaya iyi bakıyorsun maşallah kardeşim  :tamamdir dükkan da hayırlı uğurlu olsun  8)