Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2014 YAZA VEDA VAG BULUŞMASI - Sayfa 2

2014 YAZA VEDA VAG BULUŞMASI

Başlatan suskun, 25 Ağustos 2014, 11:59:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uygaraga

suskun

H.G WORKS

uygaraga

welovetoride

Duyanlar duymayanlara duyursun. Son 2 gun.Hiç buluşma yapılmıyo diyen birsürü insan gördüm burda.  Buluşma yapılıp bittikten sonra tek tek çıkmayın sonra ortaya  :D
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

edincol

Pazar günü Körfez pistinde yarış var, arkadaşıma söz vermemiş olsam gelmek isterdim ama yarışa gideceğim.
Akıl yaşta değil baştadır.

erdinho87

Alıntı yapılan: welovetoride - 28 Ağustos 2014, 23:10:56
Duyanlar duymayanlara duyursun. Son 2 gun.Hiç buluşma yapılmıyo diyen birsürü insan gördüm burda.  Buluşma yapılıp bittikten sonra tek tek çıkmayın sonra ortaya  :D
ah sehir dısında olmayaydım :(( murat özlemissindir jettayı belki ;) online katılamıyomuyuz yaa :D
I <3  GermaN LooK

mussel

03.06.2005

mussel

Hamit resimler ve videolar nerde kardeşim?Adamı çatlatmayın.Acayip merak ediyorum özellikle helikopter çekimlerini  ;)
03.06.2005

3-rcn

devamını hamit abi ekler
Fuck You New Model Cars I'm riding Mk1

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

welovetoride

Fotoğraftaki VAG'Ların sayısı 41 Sayma ile uğraşmayın :) ;)

furkanyldrm

41 kere Maşallah   :tamamdir    :sevgi:

Birkaç sene sonra kalite wörthersee seviyesine gelebilir bence, en basitinden son 2-3 sene içinde havalı süspansiyonlu araçların sayısındaki artış bazı şeylerin hızlı bir şekilde değiştiğini gösteriyor.   Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  :tamamdir

uygaraga

tanıdık tanımadık tüm arkadaşların birbirine karşı abi kardeş gibi sohbet halınde olması ve samımıyetı  vw kullanıcısının efendiliği  herşeyden  güzeldi