baskı balata degişimi

Başlatan gkhnoguz, 28 Temmuz 2014, 01:06:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gkhnoguz

arkadaslar arabamı alalı 3 ay oldu bu baskı balatanın belli bir km sürecinde değişmesi gerekiyor mu yoksa ömrü bitene kadar mı kullanılır

MurdeR

omru bitene kadar kullanilir ben 210 binde degistirdim 1 2 ay once 2003 model

gkhnoguz

burda okuduklarıma göre ya luk ya da sachs marka dıyorlar sen ne taktırdın ve ne kadartuttu masraf olarak

MurdeR

üzerinden çıkanın markası ne ise onu taktırın. benimki sachs tı değiştirdikten sonra acayip yumuşadı debriyajım. malzeme 230 lira işçilikte 150 tuttu benim yanlış hatırlamıyorsam :)

like friends

230 ne zaman nereden aldınız benımkıde degişecek oradan alayım sach 300 dedi parçacı

s1nanozk

Sachs da olur Luk da.Üzerinden orjinal ne çıkarsa ondan taktırın :tamamdir

gkhnoguz

üzerinde olan yani orjinalı sachs markaymıs ama araştırmalarıma göre luk daha iyi diyorlar pahalı da olsa böylesi daha iyiymiş..

MurdeR

fiyatları aynı farkı yok fiyat olarak üzerinnden çıkanı takın aynı marka olsun heyecan aramayın :saygılar

xaero

Bugun sordum sachs marka 210, luk 280 dedi parcaci bana pahali geldi istanbul/aksarayda ki parcacilara sorucam birde

gkhnoguz

bu fıyatl arı nerden aldın kı ... aksarayda kı fiyatları da yazarsan sevinirim kardeşim ..

xaero

Bu fiyat istanbul/sultangazi/ sanko sanayi sitesindeki parcacidan aldim simdi aksaraydayim burda 200 den asagi daha fiyat bulamadim

gkhnoguz

Luk icin ne fiyat cekiyorlar peki

xaero

260 tan asagi bulamadim aramaya devam ediyorumm ama

gkhnoguz

Eyvallah birader saol bilgiler icin