ACİL USTALARDAN yardım..

Başlatan makovad, 21 Temmuz 2014, 15:39:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

makovad

Merhaba ;

Arkadaşın aracında triger değişimi yaptırmıştık. Aracının motorunda değişim sonrası video dakı cıyaklama sesi çıkıyor arkadaşlar..

Ses araç sogukken 2-5 dk arası yapıyor sonra geçiyor.. sizce çözüm nedir. Triger memlekette değişmiş kendi ustam gergi bilyasını değiştirdi. sorun bitmişti dedik yine cıyaklamaya başladı.

http://www.youtube.com/watch?v=m0SNmlRaYfI&feature=youtu.be

makovad

yardım eden ya da daha once bu sorunu yasayıpta sorunu cozen olmadı mı acaba  kı :)

dirgin

sanki v kayış bilyesinden geliyor gibi V kayışı ve bilyeleri değiştimi.şunu deniyebilirsin wd 40 ı bilyelerin ortalarına sık çalışırken hangisinde ses kesilecek ve azalacak bi dene ancak böyle bilebilirsin.yoksa ses o bölgeden bi yerden geliyor bu kesin ama hangisi ancak böyle tespit edilir.

makovad

Hocam bilyalar sıfırları ıle degıstı.. değişmesine rağmen ses yapabilirmi acaba... ıkıncı defa degıstı cunku

dirgin

buna benzer sesi polo da ben yaşadım bilyeye kış günü idi kardan su sızdırıyoduk bi nebze sesi kesiyordu.adi kalitesiz bilye olabilir.hatalı ürün olabilir.çok iyi dinlenmesi lazım sesin.videoda dinlemekle ne desek yalan olur.ama benim yorumum bilya.
2.defa bilyalar neden değişti ses yapıyor diyemi.yoksa normal bakım değişimimi?

makovad

ses yapıyor dıye degıstı hocam. son takılanda ses yoktu oda sonradan cıktı.. skf bılyalar takıyoruz. o zaman bunların serısınde bozukluk var..

dirgin

Alıntı yapılan: makovad - 25 Temmuz 2014, 12:29:45
ses yapıyor dıye degıstı hocam. son takılanda ses yoktu oda sonradan cıktı.. skf bılyalar takıyoruz. o zaman bunların serısınde bozukluk var..
takıldıktan sonra bişey yoktu diyosun sonradan oldu diyosun?
demekki bilyadan.takan kişi gergiyimi çok sıktı oda önemli belki kayış çok gergin bilyayı bozuyor?
bunları bi düşün. ::)

makovad

Yapan kisi kendinde hata aramiyor sikiligi iyi diyor. Baska ustaya gosterecem araci tskler..

emirdede

Bendede vardı aynı sorun,sadece sabah ilk çalıştırmada oluyordu ses...V kayış makarasıı değiştirdim sorun çözüldü...Triger gergi makarası değil ama V kayış makarası,20 liraya almıştım