Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
buda benim yavru ceylan :) - Sayfa 2

buda benim yavru ceylan :)

Başlatan okaykay_1, 07 Temmuz 2014, 16:03:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okaykay_1

Alıntı yapılan: mustklc - 20 Ağustos 2014, 12:27:32
kılıflar orjinali değil dimi?
aynen degil kardesim sonradan yaptırdım
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

okaykay_1

bugun sisleri taktim

okaykay_1

vp703

masallah güzel renk acil pasta cila lazım kromlardan kurtulmak lazım egzoz ucları güzel olmus 4 ten kurtulmussun golf u de sil bence orj durmuyo orj arabaya orj olsun yoksa da komple sok kardesim kazasız belasız
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

okaykay_1

Alıntı yapılan: vp703 - 02 Eylül 2014, 19:34:11
masallah güzel renk acil pasta cila lazım kromlardan kurtulmak lazım egzoz ucları güzel olmus 4 ten kurtulmussun golf u de sil bence orj durmuyo orj arabaya orj olsun yoksa da komple sok kardesim kazasız belasız
aynen kardesim öyle yapcam  golfude sökcem silikonlardan kurtulmak içinde pasta cıla yaptırcam cıtalarıda söktürdüm mü tamam dir işte herseyi bir haftada yapıyorum haftalık 1gün izin olnca günümü arabada sanayide öldürmek istemiyorum en fazla gidip yarım saatten sonrası geriliyorum  ;D yarın yani persembeleri izin yapıyorum sanzuma baktırcam motor cok ısınınca 3, vitesi gec birakıyor ondan sonra belki o kromları söktürüp pasta cıla yaptırabilirim. hayırlısı.

okaykay_1

sanırım simdi daha iyi oldu

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

okaykay_1

s1nanozk

Vaaaysss çok güzel olmuş ;)  egsoz uçları da çok şekil.. Ama biraz içerde mi kalmış?

okaykay_1

Alıntı yapılan: s1nanozk - 07 Eylül 2014, 08:46:04
Vaaaysss çok güzel olmuş ;)  egsoz uçları da çok şekil.. Ama biraz içerde mi kalmış?
aynen ben özellikle öyle yaptırdım sadece gösterişli olsun abartıyı sevmiyorumm

s1nanozk

okaykay_1

Alıntı yapılan: s1nanozk - 08 Eylül 2014, 13:33:56
[IMG]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/08/86ca9065bfca1e9c2eafe7724ff8021c.jpg[/img]
Yok mesela benimki de bu şekil,bana böyle iyi gelmişti :)
anladım güzelmiş seninkide ben böylede mutluyum :D

s1nanozk

Hepimize hayırlı olsun o zaman,maksat yaptırdığın şekilde mutlu kullanmak zaten  :tamamdir

Ouzoo

Kromları çıkıp biraz parlayınca güzel olacaktır. Kazasız belasız keyifli sürüşler  :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..