YIPRANAN DİREKSİYON SİMİDİ KAPLAMA

Başlatan baymes, 07 Haziran 2014, 22:02:54

« önceki - sonraki »

baymes

polomu yeni aldım ama adam olacak gibi bıraz uğraşırsam direksiyon yıpranmıştı bende ayakkabı boyasıyla boyadım ve üzerine netten sipariş ettıgım suni deri kaplamadan yaptım. temiz iş oldu  :D
tipo 1.4
qashqai 1.6
polo 1.4

baymes

tipo 1.4
qashqai 1.6
polo 1.4

yetiis

ellerine saglık temiz işçilik olmuş ;)

baymes

tipo 1.4
qashqai 1.6
polo 1.4

edincol

Ben de almıştım bundan ama dikemediğim için başkasına vermiştim. İğneyi deriye geçirmek biraz zor, parmağa batmaması için yüksük kullanmak gerekiyor herhalde.
Akıl yaşta değil baştadır.

baymes

yok hocam igneyı derıden geçirmıyorsun,, igneyı kılıfın üzerınde olan dıkışlerın altından karşılıklı geçirıyorsun,, derıden dıkenler var hem parmakların mhafolur hemde gerdırme yapar orjınalınde benım yaptıgım gıbı dıkılır 1 saat falan sürdü
tipo 1.4
qashqai 1.6
polo 1.4

mkkpnar

Ayakkabı boyası yerine deri boyası kullanmanı tavsiye ederim ben oyle yaptım daha uzun ömürlü ;)

baymes

bende derı boyası yapacaktım ama o an gaza geldım bır an önce olsun merak ettiğimden ayakkabı boyasıyla hallettım
tipo 1.4
qashqai 1.6
polo 1.4

bluerose1

Alıntı yapılan: edincol - 19 Haziran 2014, 00:17:43
Ben de almıştım bundan ama dikemediğim için başkasına vermiştim. İğneyi deriye geçirmek biraz zor, parmağa batmaması için yüksük kullanmak gerekiyor herhalde.
Sen gel yaptırırız sana burda...
Red Machine!!!

mmtcn

çok temiz işçilik olmuş ellerinize sağlık. bende yaptım aynısını ama zamanla direksiyonun kollarından pot yapıyo. fakat benim dreksiyon simidi biraz inceydi sizinkisi biraz daha kalın oldugu için inşallah potlaşmaz.