Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yardım.

Yardım.

Başlatan karizma67, 02 Temmuz 2014, 17:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karizma67

Arkadaşlar merhaba;
Bu akşam üstü işten eve gelirken o...pu çocuğunun biri arka sileceğimi çıkarmış. Para eden bişey değil ama eskisi orj. vw. di. Sizden ricam kaç cm lik sileceklerimiz??
kafama göre bişey almıyım, standartı neyse o olsun. Şimdi gördüğüm golfün yanında dursam ölçmek için yanlış anlaşılır. Bi ebat veririseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. Mübarek ayda adamı deli ediolar.
şimdiden sağolun. :saygılar
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

gökhanpolizei

dostum oyle karaktersız ınsan cok var pıyasada ama moral bozma hayırlısı olsun ben tam santımını bılmıyorum ama sabah arabanın yanına gıdınce ıstersen ölceyım

by_tata

gecmis olsun sana da, benim de sol sinyali calmis pustun biri bir de cizmis uzaktan tornavida sallamis herhalde cabuk cikarmak icin. Kablosunu zor tuttum icine dusmus ): Simdi sinyal alicam ama kablosu ve fisi ile birlikte zor bulunuyor. Bakiniyorum halen.

Arka silecek 34 veya 35 cmdir ikisi de olur.

dirgin

senin için gidip ölçüp geldim 35 cm.ancak resimdeki gibi düz olsun uçları benim gibi daha kibar duruyor ve daha hoş gözüküyor.ben 9 yada 10 tl ye aldıydım.space new type silecek eğer kutusunu bulursam onunda fotosunu ekliyeyim.

karizma67

Kardeşim Allah senden razı olsun, eline koluna sağlık. Yarın ilk işim onu almak. Düz derken şu şekilde değil mi?
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

dirgin

evet kafalıklılar hoş durmuyor çok kaba,görüntü bakımından biçimsiz.senin gönderdiğin resimdekide güzel görünüyor.ben 3 ünüde değiştirdim bu kış hem rahat ettim hemde görüntü olarak çok hoş oldu.

BUNLARDAN ALMA