arkadaşkar öneri usta ankara..!!!!

Başlatan semihh25, 12 Ağustos 2014, 19:58:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

semihh25

Arkadaşlar size öneri usta ismi söylüyorum belki bileniniz vardır zaten.erciyes iş yerleri sitesi  9.cad aos sitesi no.16/45
Servisin adı aydoğdu Volkswagen özel servisi yahya usta var arkadaslar bu adam gercekten isiyle olsun insanlıgıyla olsun on numara insan
Gerçekten fiyatlarida oldukça makul.kendisi 15 yıl Volkswagen yetkili servisinde çalısmıs ve çalıştığı servisde kapanınca kendi yerini
Açmış. Aramızda tavsiye usta soran arkdaşlarimız vardı umarım yardimcı olabilmişimdir..

dirgin

Alıntı yapılan: semihh25 - 12 Ağustos 2014, 19:58:34
Arkadaşlar size öneri usta ismi söylüyorum belki bileniniz vardır zaten.erciyes iş yerleri sitesi  9.cad aos sitesi no.16/45
Servisin adı aydoğdu Volkswagen özel servisi yahya usta var arkadaslar bu adam gercekten isiyle olsun insanlıgıyla olsun on numara insan
Gerçekten fiyatlarida oldukça makul.kendisi 15 yıl Volkswagen yetkili servisinde çalısmıs ve çalıştığı servisde kapanınca kendi yerini
Açmış. Aramızda tavsiye usta soran arkdaşlarimız vardı umarım yardimcı olabilmişimdir..
tşk ederiz ancak bana çoooook uzak ama yolum düşerse angaraya uğrarım inş.
:tamamdir

semihh25

ne demek abi rica ederim angaraya yolun düşerse uğra çözemediğiniz sorun varsa şiddetle yahya ustayı tavsiye ediyorum..

edincol

Ustanın telefon numarasını da paylaşabilir misiniz ?
Akıl yaşta değil baştadır.

semihh25

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.