Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK''2 GTI - Sayfa 3

5ani5 MK''2 GTI

Başlatan 5ani5 mk2, 25 Mayıs 2014, 21:49:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

5ani5 mk2

Exclusive Garage

5ani5 mk2

forumda fazla aktif olamıyorum malum iş güç koşturmaca:) aracı günden güne daha iyi hale getiriyorum tek tük resim ekliyorum güncel mk2 olsun sitede:) yakında KR yi yeni teknoloji ile birleştrip Megasquart beyin ve  itb  takıp k-jetronık sisteminden krtulucam  vaktim olursa paylaşıcam keifli forumlar:)
Exclusive Garage

htmetin

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 11 Ağustos 2014, 23:04:40
forumda fazla aktif olamıyorum malum iş güç koşturmaca:) aracı günden güne daha iyi hale getiriyorum tek tük resim ekliyorum güncel mk2 olsun sitede:) yakında KR yi yeni teknoloji ile birleştrip Megasquart beyin ve  itb  takıp k-jetronık sisteminden krtulucam  vaktim olursa paylaşıcam keifli forumlar:)

OO YEAH   :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

welovetoride

Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

bluerose1

Red Machine!!!

MeTHea35

allah utandırmasın yapılanı inkar etmicek bi araç. İtb den sonra yürürünü ve sesini merak etmeye başladım  >:D

htmetin

1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 13 Ağustos 2014, 20:40:21
allah utandırmasın yapılanı inkar etmicek bi araç. İtb den sonra yürürünü ve sesini merak etmeye başladım  >:D

bende heyecanlıyım aslında ama biraz daha sabrediyorum yapmışken en iyisini ve en uzun ömürlüsünü yapaalım :)
Alıntı yapılan: htmetin - 15 Ağustos 2014, 15:01:58
top speed ne?
hasan abi 260 top speed :)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Bayramda böyle :) hayırlı bayramlar :)

[/url
[url=http://hizliresim.com/Y5Dyd2]
Exclusive Garage

welovetoride

Bitiyorum senin Arabana bee :) Hayırlı bayramlar karşim. Yine mk3 gti gibi fena parlatmişsin  8) kanka şu an orda olup borayi yıkamak  isterdim. Çünkü çok ihtiyacı var.
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: welovetoride - 05 Ekim 2014, 00:29:51
Bitiyorum senin Arabana bee :) Hayırlı bayramlar karşim. Yine mk3 gti gibi fena parlatmişsin  8) kanka şu an orda olup borayi yıkamak  isterdim. Çünkü çok ihtiyacı var.
hersey var kankaa gel herzaman ;)
Exclusive Garage

htmetin

alman kurdu nerde?  ;)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 07 Ekim 2014, 14:38:03
alman kurdu nerde?  ;)
sibirya var abi kulubede taklıyoo :)
Exclusive Garage