Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Rolanti Devri nasıl düzeltilir... - Sayfa 6

Rolanti Devri nasıl düzeltilir...

Başlatan hellfire39, 20 Mayıs 2014, 10:59:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KAAN60

Alıntı yapılan: bluerose1 - 24 Mayıs 2014, 17:59:04
tamam bizimkiyle aynı yerde görünüyor.
evet bizimkiler ile aynı tarafta sadece biraz daha aşağıda, yeni triger inde hayırlı olsun resul.
_-OĞLUM ve POLOM-_

ramazan_40

Alıntı yapılan: speedystop - 24 Mayıs 2014, 10:44:37
Ahanada yeri burası triger değişirken keşfettim  :D

hay allah razı olsun  :tamamdir bugun sabah arabayı çalıştırmadan bi bakıyım dedim nerde diye bi türü bulamadım sportline lerde yok heralade diye düşünmüştüm ama varmış demekki resim koymasan hayatta bulamazdım valla :) peki senin kayış çıkarılmış vaziyette resimde kayış varken el giriyormu yani çıkarabilmek  kolaymı?
Hiçbir ordu, zamanı gelmiş bir düşünceye karşı duramaz.

speedystop

Alıntı yapılan: KAAN60 - 24 Mayıs 2014, 18:20:00
evet bizimkiler ile aynı tarafta sadece biraz daha aşağıda, yeni triger inde hayırlı olsun resul.
Saol abi teşekkür ederim  :saygılar
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

speedystop

Alıntı yapılan: ramazan_40 - 24 Mayıs 2014, 20:10:21
hay allah razı olsun  :tamamdir bugun sabah arabayı çalıştırmadan bi bakıyım dedim nerde diye bi türü bulamadım sportline lerde yok heralade diye düşünmüştüm ama varmış demekki resim koymasan hayatta bulamazdım valla :) peki senin kayış çıkarılmış vaziyette resimde kayış varken el giriyormu yani çıkarabilmek  kolaymı?
El gidriyor ama vidayı açamadım çevirecek kadar yeterli alan yol toğuz başlı alyan tornavida lazım.

gkhan35

bu parcayı balata temizliyici ile temizlesek bi sıkıntı olurmu

dirgin

map sensörü dedi dün ustam 1000 lirayı bulur girdinmi işin içine çıkamazsın dedi.

speedystop

Alıntı yapılan: ramazan_40 - 24 Mayıs 2014, 20:10:21

Kayış varken çıkarmak imkansız. Bunun tasarımını yapan almanın.... bippppppp

bluerose1

Alıntı yapılan: speedystop - 11 Ağustos 2014, 10:54:24
neyseki aee de öyle sorun yok çıkarması temizlemesi takması 15 dk.
Red Machine!!!

koug

Alıntı yapılan: speedystop - 11 Ağustos 2014, 10:54:24

Bunu tasarlayan mühendis kör oldu  ;D Vallaha bende çok uğraştım ama çıkartamadım. Hazır gaza gelmişken manifoltu mu söksem diyorum

azap5555

bazen motor aee diye sevinmiyor değilim, bu gibi şeyler yüzünden :)