Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jazz Blue MK4'ümü Satıyorum

Jazz Blue MK4'ümü Satıyorum

Başlatan kadir5590, 20 Mayıs 2014, 13:49:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilGhiNC

Fiyat bence çok yüksek.Olması gereken rakam 22-23 civarıdır diye tahmin ediyorum.Şahsi fikrimdir bu tabi ki.Hayırlı satışlar.
CRAFTER TDI 163 ps

kadir5590

Ekstralari saymazsak dediginiz fiyat normal dogru sadece jant lastik 1800 lira diye baktigimizda arac zaten o paraya tekabul eder olduki bu km de golf pek az sayida
JazzBlue Mk4 Golf

rene

Değişen yoksa fiyat çok normal araba iyi gorunuyor km guzel comf.arti aksesuar var pazarlik ta yaparsin illaki ederine satılır bence.piyasa uçmuş deli deli fiyatlar var sacma sapan arabalarda bu araba onlarin yaninda çiçek.  

Tapatalk

kadir5590

Alıntı yapılan: rene - 22 Mayıs 2014, 08:54:03
Değişen yoksa fiyat çok normal araba iyi gorunuyor km guzel comf.arti aksesuar var pazarlik ta yaparsin illaki ederine satılır bence.piyasa uçmuş deli deli fiyatlar var sacma sapan arabalarda bu araba onlarin yaninda çiçek. 

Tapatalk
:tamamdir
JazzBlue Mk4 Golf

ilGhiNC

Alıntı yapılan: kadir5590 - 22 Mayıs 2014, 01:08:09
Ekstralari saymazsak dediginiz fiyat normal dogru sadece jant lastik 1800 lira diye baktigimizda arac zaten o paraya tekabul eder olduki bu km de golf pek az sayida

Eğer ki aracı bu şekilde verecekseniz, pazarlıkla beraber fiyat makul. Ben aracı orjinal haliyle vereceksiniz diye düşünmüştüm.

Jant+lastik piyasa fiyat mı 1800 yoksa siz mi 1800 e aldınız? Malum tanıdık vs olunca daha uyguna gelebiliyor.Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın.
CRAFTER TDI 163 ps

kadir5590

Dövizden dolayı herşeyin tavan yapması malum.Hem jant hem lastiklerim Alman Malı 18" inc olduğunu varsayarsak fiyat normal gibi Sıfır fiyat tabi  ;) Aracı olduğu gibi vericem jant lastiği ayrı ayrı isteyen çok oluyo fakat dağıtmıcam aracı olduğu gibi vericem
JazzBlue Mk4 Golf

SerkanAraz

Fiyat gayet normal.Araç tertemiz,hayırlısı olsun  :)

kadir5590

JazzBlue Mk4 Golf