Davsan 1.7 dti yeni resimlerle

Başlatan METiN, 05 Kasım 2007, 21:57:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

METiN

GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

Firestarter

Metin abi allah kaza vermesin. Ben yakından gördüm aracını  :) Gerçekten tertemiz bir araç. İyi günlerde kullanırsın inşallah.

METiN

amin Ibrahimcim, cumlemize kaza bela gelmesin...

G60

Jantlar süper de, yay ve tamponların boyanması lazım abi.
Kazasız belasız maaşallah. :)

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

METiN

Osman tampon boyatmayi dusunmuyorum acikcasi, Ist.da haftada bir gelip surtuyorlar neticede, surekli boyatamayacagim icinde boylesi daha guzel, bunlar arabanin kirli hali, arac temizken siyah tamponlarla emin ol daha guzel duruyor, yaza kismet olursa yaylayacagim arabayi, en kisa zamanda da tesisatimi cekiyorum icine :) birde alt marsbiyel takicam yakin zamanlarda, ayricada on tampona yuvarlak orjinal sislerden bulup takmayi dusunuyorum, simdilik bunlar var kafamda :)

Tasud0

cok tatlı duruyor allah kazasız belasız hayrlı günlerde kullanmak nasip etsin

Darısı basıma  :)

METiN

tesekkur ederim dostum, insallah daha guzelleri isteyen herkezin olsun, vw dizeline paraniz yeterse kacirmayin derim, sonraki secenekte de bunlardan var iste :)
Alıntı yapılan: Tasud0 - 05 Kasım 2007, 22:36:10
cok tatlı duruyor allah kazasız belasız hayrlı günlerde kullanmak nasip etsin

Darısı basıma  :)

Tasud0

Alıntı yapılan: METiN - 05 Kasım 2007, 22:37:57
tesekkur ederim dostum, insallah daha guzelleri isteyen herkezin olsun, vw dizeline paraniz yeterse kacirmayin derim, sonraki secenekte de bunlardan var iste :)

valla buda cok tatlı ya ama ilk tercih her zaman VW  8)

golf-line2

volksport

Tavsan tavsan yazmışsınız bakacam bakacam derken bi baktım Metin abimizin yıldırım gibi anlamına gelen opeliymiş ya tavşan, Metin kardeişm Kaza Bela Nazar gelmesin... Güle güle kullan, VW ,OPEL farketmez...

golf-line2

vw6n

Bir Metin klasiği kirli araba 8)
Kazasız belasız kullanırsın inşallah..

volksport

Abi Avatarı değiştir artık ya, Kış geldi soğuk ya, oyle görunce adamın içi üşüyo burda...

samsam

Araç çok hoş, yakıt tüketimini yazabilirmisiniz bir zahmet, ayrıca jantlar çok hoş olmuş.
Bir hiçim ben, sıfırım..
Toplarsan etkisiz, çarparsan yutan olurum!
Bölersen sonsuz, çıkarırsan kendin olurum! Sıfırım ben, ben bir hiçim!