Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ÖRDEGİM VE YENİ RESİMLERİ...

ÖRDEGİM VE YENİ RESİMLERİ...

Başlatan DeviL_MusTy, 05 Kasım 2007, 11:12:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DeviL_MusTy

uzun zamandan sonra yeni resimler çektim arkadaşlar, tabiki arabam zevk meselesi kiminin hoşuna gider-kiminin gitmez ama herkesin seçimi farklı olmasına rağmen buda benim MK1'im >:D iyi yada kötü yorumlarınıza sunulmuştur(bu arada ön sol taraf ufak bi hız denemesi sonucu hasara uğramıştır, herseye rağmen GTI yolda durmuyo) >:D

car wolf

güzel makina abi Allah kaza bela vermesin o vurukta nazarı olsun ördeğin  ;) bu arada son resimde toz gördüm arkada desene abi tozu dumana katıyor sarı ördek :D
My Cars Audi & Vw Germany Style

DeviL_MusTy

tşk ederim.çok iyi incelemişin resimleri toz falan ;) işin aslı herkesin arabası kendisine güsel benimkide bana süper geliyo valla >:D

car wolf

kendi önden gider , tozu arkadan gelir  rüzgar bile ona yetişemez çünkü o mk1 gti dır. :tamamdir

NOT; Tüm GOLF GTİ için geçerlidir.::)
My Cars Audi & Vw Germany Style

kursadgolf

mustafa abi araban çook deli makina 1,8 mi desem 2,0 desem bilmiyorum vidyoda durduğu yerde durmuyor deli gidi gidiyor
allah kaza bela vermesin
öle küçük vuruklardan bişi olmaz
sevgiler saygılar
GOLF
   LİFE

DeviL_MusTy

2.0 diye duymuştum ilk sahibinden değişik söylentiler var  >:D

kursadgolf

bide mersedes motoru felan demişler di dimi
değişik bir rabbti valla ne desem bilmiyorum ama fena gidiyor  :tamamdir
GOLF
   LİFE

ramcho®

BAŞAKŞEHİR  in neresinde oturuyosun? ben ortaköy sitesindeyim 5,etap ta..tanişmak isterim.

DeviL_MusTy

Başakşehir göçmen konutlarındayım 5.etap ve 1.etap arasında kalıyo >:D

Firestarter

Sitemizin tek vahşi aracı. Allah kaza vermesin. Bir ara inşallah yakından görmek nasip olur  :)

DeviL_MusTy

şuanda bi takas teklifini değerlendirmeye çalışıyorum ama hadi hayırlısı  :saygılar

volksport

Mustafa, Canavarı çıkarmışsın gün ışığına ama şu kaşlar çok çatık araçta, biraz daha sadeliğe git be kardeşim çok ağır olmuş çalışmalar.. :tamamdir.

G60

Önceki yorumlara hiç kulak asmamışsın. Artık klasikleşmiş bu araçlara, yaılan böyle şeyler bence işkenceden başka bir şey değil.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

golf-line2

ah bunun motoru ibonunkinde  olacak on numara  :D
ben senin arabayı ikitellide sanayide görmüştüm labianta kaporta boya var ordaki m2gti'nin yanına gitmiştim sende görmüşsündür oda başak şehirde oturuyor..