Golf mk3 coilover

Başlatan gti_svc06, 09 Nisan 2012, 11:14:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gti_svc06

Golf 3 e uyumlu coilover arıoyorum cıkma yada sıfır farketmez ankara ici olursa daha iyi olur

iko

hazır konusu varken açmayayım dedim söyle birşey buldum ama nedir ne değildir bilmem fikri olan bilen varsa yazabilir mi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-coilover-golf-3-70829846/detay/

gti_svc06

fiyat güzel ama bi eksiklik var bunda detaylı bilgisi verebilcek biri warmı ?

MeTHea35

Alıntı yapılan: gti_svc06 - 09 Nisan 2012, 15:08:39
fiyat güzel ama bi eksiklik var bunda detaylı bilgisi verebilcek biri warmı ?
Bunlar sadece 1 takım yay orjinal yayların cıkarılıyor yerine bunlar takılıyor.kullanan bir cok kişi cok fazla sekme yaptıgını ve cok sert oldugunu soyluyor ama arkadasımın mk3 golf'unde gayet konforlu oldugunu bizzat kendim denedim  ;)

iko

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 09 Nisan 2012, 17:15:57
Bunlar sadece 1 takım yay orjinal yayların cıkarılıyor yerine bunlar takılıyor.kullanan bir cok kişi cok fazla sekme yaptıgını ve cok sert oldugunu soyluyor ama arkadasımın mk3 golf'unde gayet konforlu oldugunu bizzat kendim denedim  ;)

bu sekme olayını bende duymuştum açıkçası ondan çekindim gerçekten dedikleri gibi yükseklik ayarlanabiliyor mu peki?? gti zaten yerinde durmuyor zıplaya zıplaya gitmeyelim  ;D

gti_svc06

Bu yaylarda yukseklik ayari warmi pki

iko

bende onu merak ettim coil demiş ama sadece yaysa sanmıyorum olacağını..  :-\

MeTHea35

coilover değiller bunlar sadece Yay takımı fakat ayarlanabiliyor aracı indirip kaldırabiliyorsunuz rahat bir şekilde  ;)

MeTHea35

Alıntı yapılan: gti_svc06 - 10 Nisan 2012, 15:57:00
elektoronik bir sistem yok sanırım
Tamamen mekanik Coilover'da nasıl anahtar yardımı ile indiriyorsanız bundada aynı şekilde  :tamamdir

zaykoo

Selam arkadaşlar konu eski ama yardım benim araca takacam coliverları ama şüpheliyim ne yapsam diye çoluk çocuk vs araba doluyor