vwtr.net dergisi

Başlatan mmtcn, 11 Nisan 2014, 02:13:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mmtcn

evet abilerim kardeşilerim biz tugay arkadaşımızla düşündük taşındık ve yine bir ilke imza atalım dedik :) özel seri olarak site adına bir dergi bastıralım diyoruz ama dergiden belirli sayıda olsun baktık ilgi çok yoğun 2. sayıya geçeriz dergi sayısını yukseltırız. bunun için herkesin yardımı lazım. ben olmasam ne olucak? ben istemiyorum falan demeyin hatıradır bi kere düşünsenize zaten bundan yıllar sonra kım bılır ne araçlar çıkıcak bizim çolugumuz çcugumuz nelere binicek? ama düşünsenize cocugunz bir gün sığınağınızı kurcalarken dedesi ve arabasının fotografının olduğu bir dergi buluyo :) hayali bile çok hoş bence kollar sıvamanın zamanı geldi. hemen olucak bişey değil zaten herkes aracının fotosunu mümkünse prof. bi makınayla çeksin hatta başkasına çektirsin(foto karesinin içine girmeyi unutmayalım :D

uygaraga

fotoraflarımızı burayamı yükleyelim 

ayrıca çok güzel bir düşünce  tebrık edrim şimdiden

genc26

Cok guzel bir dusunce bulusma fotolarini yapilan aktiviteleri de yazarsaniz guzel olur dergide basilan araclarin ozellikleri ne yaptim nasil oldu gibi falan yazilar gibi
Polo Candır Heyecandır...

ilbey666

Harika olur gelecek nesillere belge niteliğinde hem de :) ben aracımı çekerim isteyen olursa havalar güzel olunca photoshoot yaparız başka fotoğrafçı arkadaşlarla da.
Rock hard, ride slow.

mmtcn

Desteklediğiniz icin sevindim tabiki sadece fotograf degil makaleler de yazalim ki fotoğraf dergisi olmasin bu makalelero herkes kendisi yazarsa daha güzel olur sizin aracı nizi sizden iyi kimse bilemez :)

MurdeR

:tamamdir güzel bir düşünce gerçekten  :)

mmtcn

bugün yolda opette park halindeki gördüğüm volkswagencilerin hepsine durdurup söyledim hepside olumlu cevaplar verdi bakalım inşallah çok güzel olucak

Bushido

şu an aracım yok ama fikir beni bile heyecanladırdı bir buluşma düzenlenir fotoğrafcı tutulur seçilenler dergiye basılır bu şekil pek çok konu ve ilgili fotoğraflar hazırlanabilir çok hoşuma gitti.(tabi benim katılmam için öncelikle borama kavuşmam lazım :D )
Teşfik edilmesi lazım bu fikrin  :sevgi:

uygaraga

bu konuyla ilgili güzel şeyler yazılıyor ama bir iler leme yok

Bushido

Alıntı yapılan: uygaraga - 26 Nisan 2014, 18:24:05
bu konuyla ilgili güzel şeyler yazılıyor ama bir iler leme yok

ne yazıkki  :(

mmtcn

valla ben dergideki kendi sayfamı düzenlemek için aracımın fotolarını çektim makale için uğraşıyorum bittiğinde paylaşırım burdan :)

Bushido

Alıntı yapılan: mmtcn - 27 Nisan 2014, 02:25:35
valla ben dergideki kendi sayfamı düzenlemek için aracımın fotolarını çektim makale için uğraşıyorum bittiğinde paylaşırım burdan :)

ilgilenenler için örnek oluşturur,merakla bekliyoruz.

mmtcn

Su sira pek bakamadm acikcasi on takimla uğraşıyorum