Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Far Ayarı Hangi Konumdayken Olmalı Yardım

Far Ayarı Hangi Konumdayken Olmalı Yardım

Başlatan zetec_zetec, 02 Nisan 2014, 20:25:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zetec_zetec

merhabalar.yenı aldıgım 2008 1.4 tsi 140 hp lik golf 5 comfortline arabamın bazı ozellıklerı bana yabancı gelıyor.Polo 6R da farlarım düğmede 0 konumundayken 1-2-3-4 kademe yaptıgımda farları aşağıya indiriyordu.Bu arabamda ıse golf 5 te konum 0 da ıken yolu tam aydınlatmıyor ve kademesını 1-2-3-4 yaptıgımda farları yukarı kaldırıyor yanı sattıgım bır oncekı polo 6r'a gore tam tersı calışıyor.olması gereken konumu 1-2-3-4 yaptıkca aşagı ındırmesı geremıyor mu? cunku arka tarafa yuk bındıgınde arka oturup on yukarı bakar ve konumu 0 da ise far anahtarının 1-2-3-4 yaptıkca asağıya ındırmesı gerekır.Su anda tam tersı calısıyor fikirleriniz onerileriniz bu golf 5 2008 kullananlar bana yardımcı olabılırmı far ayarına sokucam ne yapmam lazım.teşekkürler...

Frequency

(0) pozisyonunda iken ayarlanır...
Aracınızın kullanma kılavuzuna baktınız mı? acaba onda tam tersi olabilir mi?
Bir de far içindeki seviye motoruna giren 3 kablolu soket ters takılı olabilir.Düşük olasılık ama olabilir.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

mustklc

engin sende çalışıyor mu o? bende çalıştığına denk gelmedim.
Araba binmek içindir..

zetec_zetec

arkadaşlar aracı orjınal vw bayı servisine soktum ve yapılan 1 saatlık bilgisayar bağlantısıyla test sonucunda far ayar anahtarının arızalı olduğu goruldu ve parça fiyatı 80 tl pazartesi gunu parça takılıp far ayarı yapılacak sorun çözüldü teşekkürler.

Frequency

Alıntı yapılan: mustklc - 03 Nisan 2014, 15:59:04
engin sende çalışıyor mu o? bende çalıştığına denk gelmedim.
Tabii ki çalışıyor, aşırı yağmurlu, sisli havalarda 3 e alıyorum direkt önü aydınlatıyor, çok konforlu...Çalışmıyorsa sigortayı kontrol et, sonrasında da motor bağlantılarını...yine çalışmazsa motorlarda arıza olabilir...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)