Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 6n 205/40/16 lastik ve 16 jant ?

Polo 6n 205/40/16 lastik ve 16 jant ?

Başlatan ThE_Unforgiven, 28 Mart 2014, 20:26:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Bir arkadaşımda 16 güzel jantlar var al biraz kullan diyor acaba bizim araçta nasıl olur ?

bir kaç örnek resim

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

kerem0537

6n2 de sıkıntı olmaz bu ölçüler, ama bizim araçlarda sıkıntı olur. 195 in üzerine çıkmayın. aracınız basık değilse sıkıntı olmaz ama
Shadow...

bluerose1

Aynen sürtme olabilir bizde 6n e takan bir arkadaş vardı arkalar bbs 16 takmıştı ama sağlam kamberi vardı adı Burçin miydi neydi.
Red Machine!!!

ThE_Unforgiven

valla 6n de 16 jant 7 j var hiçte sürtme yapmıyor araç 5 cm basık. Gözümle görmesem bende inanmam.

tabi et değerine bağlı şeyler et20 jant 15 olsa gene sürter.

Lastik karşılaştırması yaptığımda 205 40 16 - 195 50 15 ten çap olarak daha düşük. Davlumbaza sığarmı diye düşünüyordum.

Ütopik bişey belki janta araba takmış gibide durabilir :D

speedystop

Abi bu ölçüleri kullanıp konfordan ve güvenlikten sırf görünrü için ödün vermeye değermi?
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

bluerose1

ET35 - 45 arasında olursa sürtme olmuyor 6n lerde bunu hususi konu açıp tartışanlar vardı geçen yıl.KOnfor nasıl bilmem ben aracı aldığımdan beri orijinal 13 165*70 kullanıyorum yaylarda amortisörlerde orijinal konfor en sonda.
Red Machine!!!

erdinho87

205 kullanan arkadaslat vardı ama bence abartılı. ben 195 50 15 kullanıyorum sıkıntı yok  :)
I <3  GermaN LooK

ThE_Unforgiven

195 40 16 da olabilir. bir RPS vardı mavi hatırlarmısınız onda OZ jant vardı 16 çok güzel duruyordu.

bluerose1

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 04 Nisan 2014, 08:27:35
195 40 16 da olabilir. bir RPS vardı mavi hatırlarmısınız onda OZ jant vardı 16 çok güzel duruyordu.
onu gördüm yakışıklı 6n ler konusunun en başında resmi vardı hatta o jantlara kafayı takmıştım ama fiyat çok tuzlu gelmişti.Gayet güzel duruyordu. ;D
Red Machine!!!

PoloGTI

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 04 Nisan 2014, 08:27:35
Avcılarda Eralp Abiyle birlikte binmiştik eralp abi kullanıyordu. Ön camurluklara sürtüyordu lastikler  :saskin:
Vw Polo 6N

salihsefa

sen git güzelim jant lastiği sat, sonra uğraş  :p
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ThE_Unforgiven

Haha salihsefa alıp takacağımdan değil beyin jim. yapıyorum. zaten yaza satıcam aracı