Bora yığılma sorunu

Başlatan eenginim, 24 Mart 2014, 14:00:48

« önceki - sonraki »

eenginim

Tekrardan merhabalar arkadaşlar.Daha önceki bu sıkıntı hala devam etmekte çözebilen varsa lütfen yardımcı olsun..

eenginim

Herkese selam.bu akşam itibariyle bu problemden kurtulduk hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlar benim aracımda debriyaj sensörü değiştirilerek sıkıntı giderildi 35tl lik bi parça isterseniz bi deneyin en azından çok para harcamadan kurtulma şansınız var.herkese saygılar

azap5555

bu sensör nerede, bulunduğu yerin fotosu var mı?

s1nanozk

aynen ya ilk defa duyuyorum debrayaj sensörü diye birşey.parça detayı verirseniz seviniriz  :saygılar

eenginim

Nerde olduğunu inanın bilmiyorum bana sadece değişen parçayı verdiler.Ayrıca Sensör demişlerdi ama müşür olduğunu öğrendim kusura bakmayın yanlış yönlendirme için.
http://www.otoparcasepeti.com/?urun-16921-Bora-1999-2001-debriyaj-pedal-musuru.html
bu adrestekinin aynısı

metinmb407

Benimde debriyaj sensörüm bozulmuştu. CC devreye girmiyordu. Alttan bakılınca pedalın üstünde görülüyor.

borask 2003

Sorundan kurtulduğunuza sevindim. Şimdi aynı sıkıntı benim başımda. Ustaya debriyaj müşirini söyledim ama bakalım ne yapacak.

borask 2003

Çok ilginç bodrumda ki özel servise debriyaj müşirini söyledim ama otomatik vites arabada olmadığını söyledi.  :-\

edincol

Alıntı yapılan: borask 2003 - 23 Ekim 2014, 12:56:38
Çok ilginç bodrumda ki özel servise debriyaj müşirini söyledim ama otomatik vites arabada olmadığını söyledi.  :-\

Neden şaşırdınız ki ?
Akıl yaşta değil baştadır.

borask 2003

Enginim isimli arkadaş aynı sorunların debriyaj müşirini değiştirdikten sonra düzeldiğini söylemişti. Bende ustaya bi soruyum demiştim.

borask 2003

Alıntı yapılan: edincol - 23 Ekim 2014, 23:28:04
Neden şaşırdınız ki ?
[/quote
Debriyaj müşiri varmı yokmu anlamadım.

edincol

Arabanızda debriyaj pedalı var mı ki debriyaj müşiri olsun.

borask 2003

Alıntı yapılan: edincol - 24 Ekim 2014, 18:33:22
Arabanızda debriyaj pedalı var mı ki debriyaj müşiri olsun.
Haklısınız.  Bilgim olmayınca böyle oluyor. :-[

edincol

Benim de çok bir şey bildiğim yok, forumlardan okuya okuya temel şeyler öğreniliyor. Önemli olan sormayı bilmek.