Polo 6N İç Plastik Aksam Bakım-Boyama-Sökme-Takma-Tamir

Başlatan ilbey666, 23 Mart 2014, 23:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hellfire39

buda önceki hali tamir aşamalarını çekemedim kusura bakmayın arkadaşlar. saygılar

WayOfLife

@edincol

Bana 6n2 sağ ayna bulabilirmisiniz oralardan beyaz renk  :) Bizim araçların sürücü tarafı dikiz aynası büyük fakat sağ tarafın küçük buda nedense hiç hoşuma gitmiyor :-[

edincol

Alıntı yapılan: WayOfLife - 30 Nisan 2014, 14:09:54
@edincol

Bana 6n2 sağ ayna bulabilirmisiniz oralardan beyaz renk  :) Bizim araçların sürücü tarafı dikiz aynası büyük fakat sağ tarafın küçük buda nedense hiç hoşuma gitmiyor :-[

Buluruz hocam. Bu linkteki numaralardan birini arayıp sen de öğrenebilirsin. => http://www.rapaltd.com/tr/bize-ulasin.html
Akıl yaşta değil baştadır.

hellfire39

arkadaşlar şöyle bir sıkıntım oldu sizde okuyun aynı problem olmasın ben önce kırık olan yerleri japonladım arkasındanda tuvaletkağıdıyla sağlamlaştırdım üstünede iran yapıştırıcısını kullandım ama konsolu monte ederken tekrar kırıldı yani yaptığım onca iş boşa gitti. anlayacağınız japon tutmadı tekrardan japonu temizledim iran yapıştırıcısıyla yapıştırdım sapasağlam kurumasını bekliyorum yarın monte edince tekrardan bilgilendiririm arkadaşlar...
saygılar...

hellfire39

ama ben şu kaplamayı arıyorum bulursam yapıştırıcam çünkü tekrardan kaynak yapıp boyamak istemiyorum çünkü çok uğraştım boşa gitti...
nerede bulurum aynısından...

mmtcn

Alıntı yapılan: hellfire39 - 01 Mayıs 2014, 18:24:09
ama ben şu kaplamayı arıyorum bulursam yapıştırıcam çünkü tekrardan kaynak yapıp boyamak istemiyorum çünkü çok uğraştım boşa gitti...
nerede bulurum aynısından...

bende iştiyorum :(

bluerose1

Buna Di-Noc karbon folyo diyorlar parlak yüzeyli yani vinly karbon...
Red Machine!!!

hellfire39

hellfire39

PARLAK OLANINDAN BULAMADIM AMA AUTOFOLYO SİTESİNDEN ALDIM ORADAKİ HIZLISIPARISI ARADIM COK YARDIMCI OLDULAR HATTA 1 METREDE HEDİYE YOLLADILAR.
BUNLARDA BENİM AMA ÇOK UĞRAŞTIRDI

VE BU RESİMDEKİ KALORFER IZGARAYIDA SÖKEBİLSEYDİM ONUDA KAPLICAKTIM NASIL SÖKÜCEZ BİLEN VARMI

edincol

Maşallah çok güzel olmuş. Eline sağlık.

Izgara 6N2 lerde etrafından 4 segmanlı geçme şeklinde, sizin de öyle olabilir. Ben bu tarz parçaları sökersen plastik küçük levyeler kullanıyorum, eBay'den aldım. Size de tavsiye ederim, tornavida ile plastiğe zarar verirsiniz dikkat edin.

Bahsettiğim plastik levyeler => http://www.ebay.com/itm/4in1-Car-Panel-Dashboard-Audio-Radio-Vidio-Stereo-Removal-Installer-Pry-Tool-Kit-/161063526596?pt=US_Car_Audio_Video_Dashboard_Installation_Kits&hash=item25802260c4

hellfire39

teşekkür ederim emre... şimdi yan aynaların plastiğinide söktüm onlarıda yapıcam..
işte dediğim gibi sağ ve sol kalorıfer ızgaralarını sokebılseydım cok ıyı olucaktı...
saygıllar

edincol

Izgaraları da halledebilirsin bence, kolay gelsin. Bu fotoğrafı çekmişim söktüğümde, belki fikir verir. Ben de içindeki kanatçıkları düzeltmek için sökmüştüm.

hellfire39