Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MOTOR REVİZYONU - Sayfa 2

MOTOR REVİZYONU

Başlatan KIRKBİR, 20 Mart 2014, 09:50:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KIRKBİR

ARTIK YAĞ KALİTESİNE DAHA ÇOK DİKKAT EDECEĞİM ARKADAŞLAR...AYNEN WOSVAGEN YOLDA BIRAKMMAZ, NASIL YÜRÜMÜŞ HAYRET..ALLAHA ŞÜKÜR KAZA BELA OLMASINDA..HERKEZE KAZASIZ GÜNLER..

KIRKBİR

MOTOR TOPLANDI OTOMOTİK ŞANZIMAN YAĞI VE FİLİTRESİ DEĞİŞTİRİLDİ..

KIRKBİR

HEMEN HEMEN İŞLER BİTMEK ÜZRE 7 . GÜNDEYİZ SANIRIM ÖĞLEDEN SONRA ALACAĞIM.ARABA BENZİNDE ÇALIŞMADI GAZDA ÇAILŞTIRILDI. ELEKTİRİKÇİ BAKMAYA GELECEK..

KIRKBİR

Motor çok güzel oldu Allah'a şükür..Kaliteli yağdan ayrılmamak lazım. Bir cay içerken arabana ne yağ koyduklarını kaçırdığım günler aklıma geldi..

edincol

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bildiğiniz kaliteli bir yağ var mı ?
Akıl yaşta değil baştadır.

a.emre

Hayırlı olsun,kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.

Alıntı yapılan: edincol - 06 Nisan 2014, 22:42:32
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bildiğiniz kaliteli bir yağ var mı ?
Bence Castrol Magnatec ten şaşmayın,VW kullandığına göre ekstra açıklama eklemek bana düşmez  :)
Hayal edebilirseniz, gerçekleştirebilirsiniz..
-Alex de Souza-

edincol

Alıntı yapılan: a.emre - 07 Nisan 2014, 00:33:57
Hayırlı olsun,kazasız belasız binmek nasip olur inşallah.
Bence Castrol Magnatec ten şaşmayın,VW kullandığına göre ekstra açıklama eklemek bana düşmez  :)

VW Magnatec değil EDGE Professional kullanıyor.

golf3antep

çok geçmiş olsun.  ama bence bu yağdan değil. bence km yi düşürmüşlerdir. çünkü ww kalitesi en kötü halde bile en az 200,000 ü devirir.. ben yağsız binerek gördüm çünkü kanıtlanmıştır yani..
olursa alman olsun.

KIRKBİR

kİLOMETRE OYNANMAMIŞ DENİLDİ AMA BİLEMİYORUM Kİ; İÇİ, KOLTUKLAR, GÖGÜS, VİTES DİREKSİYON ÇOK TEMİZ AMA TAVAN TABAN DÖŞEMELERİ..TERTEMİZ.. bUNLARDA KULLANILIYOR NETİCE DE..yİNE DE HERŞ EY MUHTEMEL..
hAKLISNIZ OLABİLİR..

KIRKBİR

SAGOLUN..İYİ OLDU AMA ..ARTIK BUNDAN SONRASI BENİM KULLANIMIMA BAĞLI HER ŞEYİNİ VAKTİNDE YAPTIRACAĞIM..

a.emre

Alıntı yapılan: edincol - 07 Nisan 2014, 01:06:14
VW Magnatec değil EDGE Professional kullanıyor.
Haklısınız yanlış bilgilendirme oldu,düzeltme için teşekkürler.
-Alex de Souza-

edincol

Alıntı yapılan: a.emre - 07 Nisan 2014, 21:26:30
Haklısınız yanlış bilgilendirme oldu,düzeltme için teşekkürler.

Rica ederim hocam, hata olabilir. Bence siz de EDGE serisine geçiş yapın veya Mobil 1'e.

a.emre

Alıntı yapılan: edincol - 08 Nisan 2014, 00:13:28
Rica ederim hocam, hata olabilir. Bence siz de EDGE serisine geçiş yapın veya Mobil 1'e.
10W/40 olanını göremedim,sadece 5W/30 var.Araç lpgli olduğu için 10W/40 zor dayanıyor(aylık ortalama 1500km kullanıyorum),5W/30 sıkıntı olmaz mı.
-Alex de Souza-

edincol

Alıntı yapılan: a.emre - 08 Nisan 2014, 02:21:19
10W/40 olanını göremedim,sadece 5W/30 var.Araç lpgli olduğu için 10W/40 zor dayanıyor(aylık ortalama 1500km kullanıyorum),5W/30 sıkıntı olmaz mı.

Araç LPG'li olduğu için 10W-40'a zor dayanıyor derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Yağ mı eksiltiyor ?