Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polodaki tereyağı kokusu :) - Sayfa 2

Polodaki tereyağı kokusu :)

Başlatan necmettinarabaci, 18 Mart 2014, 13:27:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

necmettinarabaci

Alıntı yapılan: mk_ank - 18 Mart 2014, 22:55:01
Hakiki tereyağıymış demek ki. Kolay bulunmaz  8)

Yeni halı yaptırmak en mantıklısı gibi geldi bana da. Geçmiş olsun.  :)

orjinaldi tereyağı :) annem yapmış, mis gibi de kokardı dökülmeseydi :) bi de kızarmış ekmeğin üstüne sürcen onu ooofff...  :D

necmettinarabaci

Alıntı yapılan: KAAN60 - 19 Mart 2014, 09:27:41
arkadaşlarımın öneriside çözmezse sulandırılmış türk kahvesini deneyin, mazot kokusuda kolay kolay çıkmaz kahvenin telvesi yada sulandırılmışıni boca edin üzerine 1 haftada öyle beklesin bakalım ne olacak.
bu daha basit geldi bana :) akşam yapayım bunu..

salihsefa

yanlış anlaşılmasın kimsenin yorumunu küçümsemek için söylemiyorum ama bana epey komik geldi ya abiler arkadaşlar  ;D  tereyağ, antibiyotik, kahve, şu bu derken hepten mundar olacağa benziyor o halı bence  :)
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

KAAN60

Alıntı yapılan: salihsefa - 19 Mart 2014, 09:31:02
yanlış anlaşılmasın kimsenin yorumunu küçümsemek için söylemiyorum ama bana epey komik geldi ya abiler arkadaşlar  ;D  tereyağ, antibiyotik, kahve, şu bu derken hepten mundar olacağa benziyor o halı bence  :)
zaten olmuş olacağı kadar bizde mundar gitmesin bari etinden yararlansın adam istiyoruz.
_-OĞLUM ve POLOM-_

necmettinarabaci

aynen öyle abi,
Alıntı yapılan: KAAN60 - 19 Mart 2014, 09:33:13
zaten olmuş olacağı kadar bizde mundar gitmesin bari etinden yararlansın adam istiyoruz.
1 yıldır balkonda duruyo, hiç yıkamadıysam 50 kere yıkamışımdır, bi kere de antibiyotikli kahve döktükten sonra yıkarım ne fark eder? :)

speedystop

Sulcid var iğne şeklinde hazır sıvı iğneyle zerk edin bölgeye.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

bluerose1

antibiyotik,kahve,ozon var mnı arttıran... ;D ;D
Red Machine!!!

edincol

Alıntı yapılan: necmettinarabaci - 19 Mart 2014, 09:26:47
peki  tavsiye ettiğin bi antibiyotik falan varmı?  >:D ya da tylol hot varya kaynatmalı ondan mı denesem ki  >:D

Tylol hot antibiyotik değil usta. Soğuk algınlığı ve grip tedavisinde, virüsler yol açtığı için, antibiyotik kullanılmaz. Bu ilaç da soğuk algınlığı ve grip tedavisinde kullanılıyor.
Akıl yaşta değil baştadır.

bluerose1

Alıntı yapılan: edincol - 19 Mart 2014, 16:58:10
Tylol hot antibiyotik değil usta. Soğuk algınlığı ve tedavisinde, virüsler yol açtığı için, antibiyotik kullanılmaz. Bu ilaç da soğuk algınlığı ve grip tedavisinde kullanılıyor.
sen sağlıkçımısın  :)
Red Machine!!!

speedystop

Alıntı yapılan: edincol - 19 Mart 2014, 16:58:10
Tylol hot antibiyotik değil usta. Soğuk algınlığı ve tedavisinde, virüsler yol açtığı için, antibiyotik kullanılmaz. Bu ilaç da soğuk algınlığı ve grip tedavisinde kullanılıyor.
:tamamdir

speedystop

Alıntı yapılan: bluerose1 - 19 Mart 2014, 19:02:10
sen sağlıkçımısın  :)

Semih abi nbaptın göstegeyi taktınmı sorunlar ne alemde?

bluerose1

Alıntı yapılan: speedystop - 19 Mart 2014, 20:23:46
Semih abi nbaptın göstegeyi taktınmı sorunlar ne alemde?
Dur be koçum daha eve gitmedim haftasonu gelsin hele.göstergeyi aldım ofiste yanımda dışarıdan bakınca bir sıkıntısı yok şimdilik. ;D
Red Machine!!!

edincol

Akıl yaşta değil baştadır.

salihsefa

Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb