İç döşemelerin cabuk yıpranması herkesin ortak sorunu olmalı bu...

Baþlatan psh, 02 Kasým 2007, 13:37:55

« önceki - sonraki »

®oyal

en iyisi tÃ,,±rnakla boyasÃ,,±nÃ,,± sökmek kesici aletler boyayÃ,,± ve asÃ,,±l malzemeyide çizip bozuyor.caddy si olanlar sakÃ,,±n denemeyin elinizde kalabilir :-[ >:(

ama bir fikrim var bekleyin ^-^

escocem

ince zÃ,,±mpara geçip iç aksam boyasÃ,,±yla bu kötü görüntüden kurtulmanÃ,,±z mümkün arkadaÃ...Ÿlar.hatta iÃ...Ÿcilik güzel olursa orjinalinden bile kaliteli durur.kadifemsi bi his oluÃ...Ÿturuyor o boyalar. :)

psh

yeto

Alýntý yapýlan: psh - 23 Kasým 2007, 16:36:25
peki Ã...Ÿimdi sonuçta bunu yaptÃ,,±rabilecegimiz bir adres varmÃ,,±?

evt öyle bir yer varsa iyi olur
VW PASSAT 1.8T B5 20V HÃ,,°GHLÃ,,°NE

TrigG3R

Tr!gG3R

yeto

TrigG3R deneyelim de bi zararÃ,,± fln olmasÃ,,±n boyayÃ,,± falan kaldÃ,,±rmasÃ,,±n yoksa iyi bi çözüm olabilir

psh

arkadaÃ...Ÿlar ben cif ile cÃ,,±kardÃ,,±m...eskisinden cok daha iyi oldu biraz ugrastÃ,,±rÃ,,±yo ama ben sonuctan memnunum...

psh

yeto

Alýntý yapýlan: psh - 15 Aralýk 2007, 17:21:45
fotolarÃ,,± cekim buraya koymaya calÃ,,±sÃ,,±cagÃ,,±m...

kardeÃ...Ÿ ne oldu ya foto koyucaktÃ,,±n hani baya uzun zaman geçti unuttun heralde bizim fotolorÃ,,± :(

mithatboun

naildeniz

arkadaÃ...Ÿlar mrb.bende 2001 golf comfortline aldÃ,,±m ve aranÃ,,±za yeni katÃ,,±ldÃ,,±m
aynÃ,,± sorun bende de var kapÃ,,± kollarÃ,,±nÃ,,± nasÃ,,±l söküyoruz anlatacak biri varmÃ,,±? özellikle sol ön kapÃ,,± kolu çok kötü. ;)

007fatih

ArkadaÃ...Ÿlar benim arabada da aynÃ,,± sorun vardÃ,,± Ã,,±slak bir bezle yada süngerle birkaç dakika ovaladÃ,,±ktan sonra altta palastiÃ,,Ÿin kendi rengi çÃ,,±kÃ,,±yor otaya çok daha parlak ve hoÃ...Ÿ oluyor, aynÃ,,± zamanda kesinlikle bir daha renk atma çizilme gibi bir sorun yaÃ...ŸamaÃ,,±yorsun. Ama biraz uÃ,,ŸraÃ...ŸmanÃ,,±z gerekiyor.