Sis Fari Onerileriniz

Başlatan mrbalari, 15 Mart 2014, 23:06:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mrbalari

Sis fari taktirmayi düşünüyorum piyasada çok çeşit ürünler mevcut ve ben pek bilgi sahibi değilim bu konuda yardimci olabilir misiniz.

MurdeR

internete ion golf 4 yazın sahibinden.com da mercekli sis farları var güzel hoş duruyorlar. :saygılar

dirgin

Alıntı yapılan: MurdeR - 17 Mart 2014, 19:30:09
internete ion golf 4 yazın sahibinden.com da mercekli sis farları var güzel hoş duruyorlar. :saygılar
doğrudur sahibinden de var.bende düşünüyom yalnız anahtar sıkıntı nasıl yaparım karar veremiyom

ofc_bjk

Bende takipteyim
Taktirinca resimleri paylas bende fikir sahibi olayim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MurdeR

şu şekilde bilgi sahibi olabilirsin dediğim ürünün resmi. ben arkaya paralel bağladım sis olmadan kolay kolay açmıyorum sisleri.

dirgin

sarı ışıklar ne sinyaller mi?nasıl devamlı yanıyor

mrbalari

Alıntı yapılan: MurdeR - 17 Mart 2014, 19:30:09
teşekkür ederim güzel görünüyor sipariş verdim, taktırınca fotoğrafları paylaşırım.

MurdeR

Alıntı yapılan: dirgin - 18 Mart 2014, 16:21:20
sarı ışıklar ne sinyaller mi?nasıl devamlı yanıyor
sarı ışıklar park lambalarından mı bahsediyorsunuz

dirgin

haaaa evet park ışığıymış
pardon
;D ;D ;D

slckaytc

normalde anahtar sıstemı tek kademelımı yoksa cıft mı ( yanı cektıgınız zaman arkalarla onlar bır mı yanıyor )

dirgin

Alıntı yapılan: slckaytc - 19 Mart 2014, 12:24:17
normalde anahtar sıstemı tek kademelımı yoksa cıft mı ( yanı cektıgınız zaman arkalarla onlar bır mı yanıyor )

önlerde sis farım yok arka sislerde anahtarı çekince yanıyor.ön+arka aynı çıkışa bağlansa olmazmı aynı anda yansa?anahtar taşımaz mı

slckaytc

Alıntı yapılan: dirgin - 19 Mart 2014, 12:33:38
önlerde sis farım yok arka sislerde anahtarı çekince yanıyor.ön+arka aynı çıkışa bağlansa olmazmı aynı anda yansa?anahtar taşımaz mı

bende  bılgı almak ıcın yazdım  benımde kafamı karıstıran oydu  anahtarı degıstırmeden yapsak sıkıntı yasarmıyız dıe yazdım :)  ???

dirgin

olmaz diye düşünüyorum ben sağlıkçıyım ancak elektrik bilgimde vardır paralel yaparsak sanırım sorun olmaz 2 si birlikte çalışır.role takmak gerekir mi onu araştırmak gerek.

slckaytc

Alıntı yapılan: dirgin - 19 Mart 2014, 13:01:01
olmaz diye düşünüyorum ben sağlıkçıyım ancak elektrik bilgimde vardır paralel yaparsak sanırım sorun olmaz 2 si birlikte çalışır.role takmak gerekir mi onu araştırmak gerek.

murder arkadasımız yardımcı olur artık :D