Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
'89 Jetta mk2 GLI - Güncel syf: 12 - Sayfa 10

'89 Jetta mk2 GLI - Güncel syf: 12

Başlatan STAK67, 15 Mart 2014, 22:51:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cavanozz

Alıntı yapılan: edincol - 10 Nisan 2014, 02:36:36
Eline sağlık, kesin çok güzel olmuştur. Halı yıkamacıya vermeyi düşünmüş müydün ?

eline sağlık hasan ali,, halı yıkama benimde aklıma geldi,, en kötü oto yıkamacıda,  sprey temizleyici, tazyikli su işi çözer gibi..
yeni yine yeniden..!! 8)

fatih_06

gercekten iyi olmus benim araba da kapida yatiyoken bi vakit buluyum sokuyum senden gordum canim cekti :)

STAK67

Alıntı yapılan: edincol - 10 Nisan 2014, 02:36:36
Eline sağlık, kesin çok güzel olmuştur. Halı yıkamacıya vermeyi düşünmüş müydün ?

sonuca göre düşünmüştüm aslında ama kendi yaptığım sonuçta gayet tatmin edici oldu :)

STAK67

Alıntı yapılan: cavanozz - 10 Nisan 2014, 08:40:06
eline sağlık hasan ali,, halı yıkama benimde aklıma geldi,, en kötü oto yıkamacıda,  sprey temizleyici, tazyikli su işi çözer gibi..

can abi sök bi gün komple tertemiz yap tak :) zor bir iş değil. 1 düz, 1 yıldız tornavida 1de 16 anahtar yetti herşeye :)

STAK67

Alıntı yapılan: fatih_06 - 11 Nisan 2014, 12:55:44
gercekten iyi olmus benim araba da kapida yatiyoken bi vakit buluyum sokuyum senden gordum canim cekti :)
yap valla abi :) böyle işler arabaya değer katıyo bence. aksesuardan daha önemli detaylar bence bunlar

edincol

Bu arada her türlü döşeme temizliğiyapacaklara Vanish Kosla Halı (Elle yıkama versiyonu) kullanmalarını şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel temizliyor.
Akıl yaşta değil baştadır.

STAK67

Alıntı yapılan: edincol - 12 Nisan 2014, 09:43:19
Bu arada her türlü döşeme temizliğiyapacaklara Vanish Kosla Halı (Elle yıkama versiyonu) kullanmalarını şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel temizliyor.

annemde önermişti :D anneler söylüyosa doğrudur. :)

edincol

Alıntı yapılan: STAK67 - 14 Nisan 2014, 18:45:22
annemde önermişti :D anneler söylüyosa doğrudur. :)

Aynen ben de annemden öğrenmiştim :)
Akıl yaşta değil baştadır.

fatih_06

temizlik isi annelerden sorulur tavsiyelere mutlak suretle uyulmalidir :)

Ouzoo

Ben de eskiden koslayla temizliyordum. Hakkaten iyi  :tamamdir
Babamın aracı için ibb'den yardım istedik ekipler yolda :t
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

STAK67

Alıntı yapılan: edincol - 14 Nisan 2014, 21:23:03
Aynen ben de annemden öğrenmiştim :)
anneler her şeyin en iyisini bilir :)   :sevgi: :sevgi:

STAK67

Alıntı yapılan: fatih_06 - 15 Nisan 2014, 00:30:34
temizlik isi annelerden sorulur tavsiyelere mutlak suretle uyulmalidir :)

:tamamdir :tamamdir

STAK67

Alıntı yapılan: Ouzoo - 21 Nisan 2014, 15:22:22
Ben de eskiden koslayla temizliyordum. Hakkaten iyi  :tamamdir
Babamın aracı için ibb'den yardım istedik ekipler yolda :t

bizimkininde durumu aynı :) geçen gün onada bir el atayım dedim. akşam ettik temizlikle :)

STAK67

yeni sayfa