çamurluk sinyali

Başlatan mmtcn, 15 Mart 2014, 20:55:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WayOfLife

Benim başıma bu olay her araba yıkandığında geliyor 😞 sürekli su alıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mmtcn

Alıntı yapılan: bluerose1 - 18 Mart 2014, 18:58:08
Sen bilin yalnız bir ipucu vereyim sana aldığında sinyalin şeffaf kapağının kenar kısımlarına çok inceden şeffaf kaliteli bir silikon sık parmağınlada iyice sıva kenarına.bir müddet sonra sıcakta yanlardan açılma yapıyor tazyikli suda içine su alıyor.
:tamamdir yardımcı olduğun için teşekkür ederim abi birde şu sinyali bulabilsem çok iyi olucak :)

bluerose1

Alıntı yapılan: WayOfLife - 18 Mart 2014, 19:03:47
Benim başıma bu olay her araba yıkandığında geliyor 😞 sürekli su alıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
sök fön makinesi ile kurula nemini al sonra dediğim uygulamayı yapıp tekrar tak bir daha olmaz merak etme. :tamamdir
Red Machine!!!

mmtcn

abi çok teşekkür ederim uğraştırdığım için ama ben krom taban düşünüyorum ya. onlar çok hoş oluyo 2.el falan farketmez ondan olsun da

bluerose1

Alıntı yapılan: mmtcn - 23 Mart 2014, 02:07:01
abi çok teşekkür ederim uğraştırdığım için ama ben krom taban düşünüyorum ya. onlar çok hoş oluyo 2.el falan farketmez ondan olsun da
bu da krom taban zaten.
Red Machine!!!

mmtcn

üzeri tırtıklı abi :) (biliyorum mızmız çocuklar gibi olucak ama banane ben ondan istiyorum :D )

bluerose1

Alıntı yapılan: mmtcn - 23 Mart 2014, 19:01:58
üzeri tırtıklı abi :) (biliyorum mızmız çocuklar gibi olucak ama banane ben ondan istiyorum :D )
;D
Red Machine!!!

bluerose1

Kardeşim sana bir link daha buldum bu tam krom taban bendekinin aynısı.Ölçüler ise uygundur seat ile vw parçalarının çoğu birbiriyle uyumludur hatta aynı fabrikada üretilir.
Red Machine!!!

mmtcn

mmtcn

:D eyvalah abi maaşı  bekliyorum sabırsızlıkla :D