Bu Cihazin Ne Olduğunu Bilen Varmı ?

Başlatan TTU1905, 12 Mart 2014, 15:06:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TTU1905

Arkadaşlar Merhaba;
Aracı ilk aldığımdan beri aşağıda resimleri bulunan cihaz ön camda takılı ancak ne işe yaradığını bir türlü bulamadım aracı aldığım arkadaşda ne olduğunu bilmiyor çünkü ilk sahibi taktırmış acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi rica etsem. Teşekürler ;)

azuçkam

Aracta daha once ya arac telefonu varmis yada gps gibi bir alet buda onun anteni

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TTU1905

salihsefa

araç takip sistemlerinin anteni gibi geldi bana, kablonun ucunu takip edin, sim kart takılabilen bir kutu bulursanız araç takibi içindir. Bunu kullanabilmek  :-\ hadi takip sistemi olsa sim kart taktınız diyelim, bir yazılım veya web sitesi üzerinden izleyebilme imkanınız varmı veya operatörler bu desteği veriyormu cihaz hazır olduğunda bilmiyorum.
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

cezakiller

aynn o bir gps anteni araçta daha  önce navigasyonlu double teyp olabilir navigasyon sisteminin randumanlı çalişması için  bazı arkadaşlarımız dediği gbide araç takıpte olabilir.

west_55

GPS anteni, ya arac takip sistemi icin kullanilmistir yada navigasyon amaciyla. Kabloyu takip ederseniz belki GPS cihazi bile cikabilir ;)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MurdeR

metinmb407

Kabloyu geçirmek için camı mı delmişler yaa :D

TTU1905

Alıntı yapılan: metinmb407 - 13 Mart 2014, 09:37:28
Kabloyu geçirmek için camı mı delmişler yaa :D

Yok hocam cam delik değil içten ve dıştan birbirine denk gelecek şekilde yapıştırmışlar

Kabloyu sökmek için içten çıtaları sökmem gerekiyor hafta sonu bakacam inş.

TTU1905

Alıntı yapılan: west_55 - 13 Mart 2014, 00:45:23
GPS anteni, ya arac takip sistemi icin kullanilmistir yada navigasyon amaciyla. Kabloyu takip ederseniz belki GPS cihazi bile cikabilir ;)

Kesinlikle bulucam onu adam golf 4 tutkunu çıkıp satsa bile arabasını takip ediyo olmasın :)

west_55

Alıntı yapılan: TTU1905 - 13 Mart 2014, 10:48:50
Kesinlikle bulucam onu adam golf 4 tutkunu çıkıp satsa bile arabasını takip ediyo olmasın :)

Usta belki cihazi almistir. Ama bakmakta fayda var. Belki olayda art niyet vardir

TTU1905

Alıntı yapılan: west_55 - 13 Mart 2014, 12:01:42
Usta belki cihazi almistir. Ama bakmakta fayda var. Belki olayda art niyet vardir

iyicee kıllandım şimdi bak  ???

MurdeR

Uzerinde eta falan yaziyor tam ne yazdigini yazarsaniz az cok tahminlede bulunabilit aslinda

azuçkam

Eta ise arac telefonu antenidir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi