Park lambaları

Başlatan kango500, 10 Mart 2014, 22:29:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kango500

Herkese iyi forumlar park lambalrını nasıl değiştirebilirim biraz inceledim ama  kendim kurcalamak istemedim eğer yardım edebilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum

mmtcn

farların arkasında kapaklar var birisi kolay çıkıyor da dığeri zor çıkıyordu biraz. o siyah kapakları çıkardıktan sonra zaten orda kuçük b i kablo giriyo onu takip edin elinizle çekince çıkar. ampulleri değiştirip aynı şekide geri toplayabilirsiniz.

KAAN60

kabloyu direk çekmeyin yanlış hatırlamıyorsam sağa yada sola çevirin yerinden çıkacaktır ondan sonra çekin zorlayıp koparmayasınız.
_-OĞLUM ve POLOM-_

mmtcn

o tarz bişeydi  :saygılar

KAAN60

_-OĞLUM ve POLOM-_

kango500

Çıkarmak sorun değil lambayı elime aldım baktım bu gün fakat  ampülde ne soket ne başka bişey sanki lehimli gibi çözemedim 

west_55

Alıntı yapılan: kango500 - 11 Mart 2014, 22:37:59
Çıkarmak sorun değil lambayı elime aldım baktım bu gün fakat  ampülde ne soket ne başka bişey sanki lehimli gibi çözemedim 

Dipsiz ampul var parklatda. Ondan dolayi oyle gormus olabilirsiniz. Foto cektiniz mi acaba

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kango500

perşembe günü atabilirim şuan için yok elimde fotosu

aquantis007

Aynen dipsiz ampul

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trilyonda olssn harcanicaksin..

bluerose1

Çok basit.öncelikle arkadaşlarıma katılıyorum. Far kapağını söktükten sonra çevirip park duyunu yerinden çıkar. Daha sonra duyun içinden park lambasını çek al. istediğin yeni lambanı da yerine tak aynı şekilde duyu yerine çevirerek yerleştir olay bitmiştir.çevirdiğin de duy geri gelmiyorsa kilitlenmiş demektir.Ampulün de bu.

Red Machine!!!

west_55

Hizir acil Semih abi geldi. Abi Allah seni basimizdan eksik etmesin ;)

bluerose1

Alıntı yapılan: west_55 - 12 Mart 2014, 21:20:07
Hizir acil Semih abi geldi. Abi Allah seni basimizdan eksik etmesin ;)

Ecmain... şafak 47 düştün hadi hayırlısı.Tez zamanda Allah kavuştursun koçum.
Red Machine!!!